Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az osztálytársam bámul minket...

Az osztálytársam bámul minket öltözés közben, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Lány osztálytársam az öltözőben kimondottan bámul mindenkit...Egyszer-egyszer odaszóltam neki néhány dolgot,mint (pl.: ha melleket akarsz,növessz magadnak).

Annak ellenére,hogy nem néhányan kultúráltan és kevésbé kultúráltan is megmondtuk neki,hogy nem kéne minket stírölni,állandóam csinálja...Kezd már-már ijesztő lenni...Mégis mit csináljunk vele?

17L

2017. júl. 20. 06:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha három éve osztálytársak, akkor pedig meg tudnák ezt beszélni! A kérdező ehelyett durván beszólt neki. Ez nulla problémamegoldó képességre vall! Ne nekünk mond a problémádat kérdező, ne itt járasd le, TE beszéld meg vele! Mellesleg, ahányszor látod, hogy néz, te is ránézel!
2017. júl. 22. 01:18
 12/19 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva értékelem azt is,hogy valaki negatívan áll hozzá az én szemszögemhez / a mi szemszögünkhöz.Annyira de annyira tudnék most véleményt kifejteni és ha úgy vesszük sértő módon visszaszólni,de megpróbálom kultúráltan...Sajnálom,ha nem így lesz.

Úgy gondolom,hogy akkor sem kéne néznie minket ennyire,ha most kezd rájönni valódi szexuális orientációjára.

Ez nem mentség rá...Saját tapasztalatból tudom,hisz van egy x fétisem,de egész életemben meg tudtam állni a bámulást.

Az,hogy képes voltam megbántani azért,mert nézett ez abszolút nem igaz. Igazából fogalmatok sincs arról,hogy miket csinált ő,így meg is értem a felháborodást..Ebbe annyira nem is mennék bele,csak az időmet pazarolnám. És ez a nem érdemelte ki duma annyira irritáló..Igazából lehet,hogy ezt senki nem érdemli meg,de azért mondjátok és mondjátok,ahhoz képest hogy hiába nem érdemli meg, mintha ő lenne a jókislány.Remélem értitek a problémám.

Félreértés ne essék,nem hárítani akarok,igenis rossz és gonosz,amit mondtam,tettem,stb...De úristen,ha tudnátok:D Ha úgy vesszük,akkor 14 éve ismerem,mert oviba is együtt jártunk...Én azzal szemben,hogy ő tetteleg is próbált cselekedni (ha így értelmes), igazából csak mindig baszogattam egy kicsit,és ez abszolút nem azért volt,hogy vérig sértsem.De az emberből,mikor már kicsit azért ideges,kijönnek olyan dolgok,amiknek bent kéni maradnia.

Meg mi az,hogy ha olyan nézne,aki tetszik nekem,akkor ez engem nem zavarna.Őszintén ez hogy a f..khm..fenébe jött ide?XD

2017. júl. 22. 22:28
 13/19 anonim ***** válasza:

"Az,hogy képes voltam megbántani azért,mert nézett ez abszolút nem igaz. Igazából fogalmatok sincs arról,hogy miket csinált ő,így meg is értem a felháborodást.."

Így van! Megérted, persze hogy megérted, a mi nézőpontunk is, hiszen fogalmunk sincs miket csinált, és te úgy járattál le valakit, hogy nem tudjuk miért! És a részleteket nem is szándékoztad velünk megosztani. És mivel ezek után sem fogod, ezért egyetérteni ezek után sem fogok tudni veled!

"Ebbe annyira nem is mennék bele,csak az időmet pazarolnám."

Valószínűleg azért, mert érzed, hogy ha elmondanád ezeket az okokat, az sem lenne elég ok arra, ahol viselkedtél vele.

2017. júl. 23. 00:36
 14/19 anonim ***** válasza:

"És ez a nem érdemelte ki duma annyira irritáló.."

Látod, veled van a baj! Téged minden irritál, aztán ha önmagad felhatalmazod, hogy ennek meg annak hogyan reagálsz vissza, ha csak rádnéz, akkor meg vagy sértődve.

"Igazából lehet,hogy ezt senki nem érdemli meg,de azért mondjátok és mondjátok,ahhoz képest hogy hiába nem érdemli meg, mintha ő lenne a jókislány.Remélem értitek a problémám."

Értjük, bár eléggé nehezen vettem ki a fogalmazásodból. De ha ennyire okot adott rá, hát miért nem akkor szóltál, amikor adta az okot? Miért egy nézés miatt tört ki belőled?

"Félreértés ne essék,nem hárítani akarok,igenis rossz és gonosz,amit mondtam,tettem,stb..."

Örülök, hogy ezt beláttad.

"Én azzal szemben,hogy ő tetteleg is próbált cselekedni (ha így értelmes), igazából csak mindig baszogattam egy kicsit és ez abszolút nem azért volt,hogy vérig sértsem."

Mégis megtetted! Még csak oka sem volt! Legalább utáltad volna, de neked még ennyi sem kellett hozzá!

"De az emberből,mikor már kicsit azért ideges,kijönnek olyan dolgok,amiknek bent kéni maradnia."

Na és mi az, ami ennyire felidegesített?

"Meg mi az,hogy ha olyan nézne,aki tetszik nekem,akkor ez engem nem zavarna.Őszintén ez hogy a f..khm..fenébe jött ide?XD"

Úgy, hogy ha tetszene nem lett volna baj, hogy néz, úgy! Miért, ha tetszene, rászóltál volna? Irritált volna, hogy néz? Nem! Érdekelt volna, hogy mit tett régebben? Nem! Miért? Csak mert tetszik!

2017. júl. 23. 00:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudod mit? hasonlítsuk össze a dolgokat! Mond el, hogy te mivel szoktad őt idegesíteni, és hogy ő mivel idegesített fel téged!
2017. júl. 23. 00:46
 16/19 anonim ***** válasza:
hat figyelj igazabol barhova mesz ugyis bamulni fognak, pl elmesz strandra ott is mindenki bamulni fog meg a nok is, nekem egyszer valaki azt mondta minden no lany megbamulja megnezi a masikat csak altalaban nem ilyen feltunoen de a lanyok ilyenek nezik egymast hogy milyen a masik allitolag.
2017. júl. 23. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:

"Valószínűleg azért, mert érzed, hogy ha elmondanád ezeket az okokat, az sem lenne elég ok arra, ahol viselkedtél vele."

Attól még,hogy elég hosszú lenne ezt leírni és 14 évet megmagyarázni...Attól az még nem azt jelenti,hogy nem elég ok a viselkedésemre.Kezdjük ott,hogy a hír szent,a vélemény szabad.Ha elég okot és magyarázatot is adok a történtekre,te nem biztos hogy egyetértesz majd velem,mert az a te véleményed.Plusz nem mintha annyira szimpi lennék számodra,így amúgy sem fogsz velem soha egyetérteni.

"Látod, veled van a baj! Téged minden irritál, aztán ha önmagad felhatalmazod, hogy ennek meg annak hogyan reagálsz vissza, ha csak rádnéz, akkor meg vagy sértődve."

Igen,csakis velem van a baj,köszönöm.Nem,nem minden irritál,pl az ilyen negatív válaszok sem irritálnak...De amúgy mit jelent az,hogy felhatalmazod magad a reagálásra?:D Vagy magyarázd már el,légyszives

"Értjük, bár eléggé nehezen vettem ki a fogalmazásodból. De ha ennyire okot adott rá, hát miért nem akkor szóltál, amikor adta az okot? Miért egy nézés miatt tört ki belőled?"

Nem tudom ez mennyire minősíthető sértésnek,de te sem panaszkodhatsz...És honnan a fenéből veszitek,hogy akkor nem szóltam neki? Áruljátok már el,hogy miért nem csak egy gonosz fallosznak,de még idiótának is gondoltok?!Meg amúgy nem mocskolni kezdtem el,szóval annyira nem kellett hogy kitörjön belőlem...És ha ezt a mondatot nekem mondanák,akkor sem sértődnék vérig.

"Örülök, hogy ezt beláttad."

Számomra ez végtelenül lenéző kijelentés,és nem érdekel,ha valaki örül ennek.Tisztában vagyok vele így is,köszönöm.

"Mégis megtetted! Még csak oka sem volt! Legalább utáltad volna, de neked még ennyi sem kellett hozzá!"

Mindenki más,valóban.Nekem azért a szuggerálás már mondhatjuk,hogy ok...lol...Bocsánat,ha emiatt egy rakat "az" vagyok.Meg hogy érted hogy legalább utáltad volna?

"Na és mi az, ami ennyire felidegesített?"

Abban a pillanatban éppen az,hogy bámult?Nem először? Ismétlem,ez számomra ok...Nem tudom hogy reagálnátok arra,hogy valaki random bámul öltözés közben...

"Úgy, hogy ha tetszene nem lett volna baj, hogy néz, úgy! Miért, ha tetszene, rászóltál volna? Irritált volna, hogy néz? Nem! Érdekelt volna, hogy mit tett régebben? Nem! Miért? Csak mert tetszik!"

ÉS MEGINT BUTÁNAK NÉZELXDD

Nem kell megmagyarázni-_-

De ennek még mindig nincs ehhez semmi köze.

És arra,hogy jó hát akkor hasonlítsuk össze a dolgokat.Egyrészt rohadtul nem ez volt a kérdés (amúgy,ha még valaki emlékszik hol is vagyunk).És ismétlem,rohadt hosszú.És ez már eléggé a mi a f...nak érdekel ennyire kategória. Tudjátok mit?

Egy gonosz kis patkány vagyok,aki mindenkiben csak a problémát látja,minden irritálja,mindenkit utál és ahhoz képest,hogy nincs igaza kiáll amellett,amit "vall".Akinek ennyi elég,annak elég,de nem fogok beszámolni mindenről és nem magyarázkodok.Nem érzem magam ettől rossz embernek,én nem vagyok.És ebbe az egészbe mindenkinel felesleges volt belekezdeni.De egyébként szívesen beszélgetek akárkivel erről ilyen formában:)

2017. júl. 23. 18:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, miért akarsz bárkivel is ilyen formában beszélni, ha a kiváltó okot nem vagy hajlandó elmondani? Igen is felhatalmazod magad arra, hogy neked jogod van úgy reagálni, hogy beszólsz valakinek, olyan okok miatt, amiket itt nem írsz le. Nem bántunk senkit, és pont!
2017. júl. 23. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért van a szeme hogy nézzen nem? Én is voltam kislány, tudom mennyire élénk a fantáziátok, de hidd el kérdező, ha leszbi vagy bi lenne, nem tenné ennyire nyilvánosan. Ha nem mondja el nektek a miértet, akkor az nyilván azért van, mert nem bízik bennetek.

Próbáljátok négyszemközt (vki akivel jobb kapcsolatban van, esetleg a tesitanárt megkérni erre, már persze, ha nő) beszélni arról, hogy ez zavaró, illetlen dolog és kérjétek meg, hogy próbáljon erre odafigyelni.

2017. aug. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!