de akkor is baj álandóan krifizál bánt semmi okot nem adtam rá ő a matek tanár is az egyik osztálytársamnak meg adta a négyes ugyan annyi pontra mint nekem volt főként engem bánd kritizál de van egy két ember de inkább engem multkor írunk órán és a szemembe lógott a hajam és utána azt mondta hogy jó lenne ha végre elmennék fodrászhoz hogy tudnám ezeket a kritizálásokat bántásokat kihagyni multkor a legobb barátnőmmel voltunk az osztálykiránduláson és addig mászott melellém még ki nem lökköt a sorból tudtok ellene tanácsot adni mert már midennel próbálkoztam évzárón levetette velem a fehér pólómról a felsőt mert az nem blézer/ zakó és mondtam neki hogy most fagyak meg erre aszt mondta nem érdekli az ünepség mert 3 órás volt ballagas 2 óra évzáró1 szétfagytam kezem lilavolt a szám is ész közben egy szál rövidújju ingbe enyi köszönöm a válaszokat:)?
Ja meg a szülők előtt megjátsza magát milyen jó tanár és mi vagyunk a hülyék de. néhány szülő átlát rajta
2017. júl. 3. 10:29
2/25 anonim válasza:
A matektanárod utál? Az írásod alapján azt hittem a magyartanár pikkel rád😁😁
2017. júl. 3. 10:31
3/25 anonim válasza:
Lehetséges, hogy a matektanárod pikkel rád, de a magyartanárod egyenesen rád vadászik!
2017. júl. 3. 10:42
4/25 A kérdező kommentje:
Mi van a magyar tanárral látom itt is az kap normálisan választ aki mutogatja magát
2017. júl. 3. 10:45
5/25 A kérdező kommentje:
Jaj mert véletlenül azt írtam hogy krifzál és nem kritizál hú
2017. júl. 3. 10:52
6/25 A kérdező kommentje:
Attól hogy van benne helyes írási hiba attól nem kell azonnal kritizálni amúgy is telefonrór írok
2017. júl. 3. 10:59
7/25 anonim válasza:
Ha te úgy gondolod, hogy csak a "krifizál" az, ami nyelvtanilag hibás, akkor rendes leszek, és meghagylak ebben a buta tudatban :)
2017. júl. 3. 10:59
8/25 A kérdező kommentje:
#7 úgy látom nem érted tudom hogy kell leírni csak véletlen volt és nem kértem a véleményed a helyesírásomról annyira nem értem ezeket a bekébzel mindenbe beleszóló embereket akik nem értik meg hogy véletlenül írtam így de aki hülye az hülye
2017. júl. 3. 11:07
9/25 anonim válasza:
Telefonról is lehet helyesen írni. Amúgy meg sok ilyen tanár van el kell viselni, vagy lehet menni az igazgatóhoz reklamálni, de ha a szülők előtt is megjátsza magát akkor nála se lesz másképp, de egy próbát megér.
2017. júl. 3. 11:08
10/25 A kérdező kommentje:
Ok köszi csak az a baj hogy az igazgató se a legjobb de iskolát nem váltok mert ennek jó hire van mint iskola és így tudok normális gimibe menni csak anyi hogy ez keresztény de ami nem az ott a környékünkön annak a szinvonala elég rossz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!