Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tetszek a tanáromnak?

Tetszek a tanáromnak?

Figyelt kérdés
Itt a matektanáromról lenne szó. Az van, hogy amikor beadtam egy dogát, elmosolyodott, volt hogy beszélt, beszélt és amint ránéztem elmosolyodott. Egyszer mondhatni szemeztünk, egyszer elő kellett adnunk egy táncot a tornateremben és megnézett(tudom, hogy táncolunk és ekkor néz minket, de ránéztem és.. nem tudom leírni hogy nézett, mindegy).Az évzárón a tanárinál álltam és ő nézett, ránéztem aztán el és láttam a szemem sarkából, hogy ő még mindig néz, udvarról megyünk vissza a suliba és amikor ránézek néz, elnézek, kicsit később újra ránézek és még mindig néz. Barátnőmmel beszél és amikor elköszönnek egymástól, elnéz a barátnőmről és mielőtt még továbbindulna hátranéz rám.

2017. jún. 26. 23:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
31%
Oszt megvolt már?
2017. okt. 20. 10:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Visszanézett rám a lépcsőről, óra után mielőtt kimegy a teremből, visszanéz, eleinte másféle néztem, csak a szemem sarkából úgy láttam, hogy felém néz, fölnézek és engem nézett. Ezekről mit gondoltok?
2017. dec. 31. 20:17
 13/14 anonim ***** válasza:
75%
Bocs, de ha szilveszter este is ő jár az eszedben, akkor ez a tetszés inkább fordítva van. Lesed, neki meg az tetszik, hogy egy diáklánynak tetszik. Ahogy írtad, te is mindig követed a szemeddel, most az tök mindegy, hogy a szemed sarkából, hidd el, észre lehet venni.
2017. dec. 31. 20:36
 14/14 anonim válasza:
100%
Semmit nem gondolunk. Tetszik neked, teljesen normális a te korodban. Mindenbe belelátod, hogy téged néz, mosolyog, stb, ennyi
2017. dec. 31. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!