Hol találhatok olyan 7. -eseket, (szeptembertől 8. -osokat) akik jövőre a Pécsi Művészeti Gimnáziumba akarnak felvételezni?
Figyelt kérdés
Én most fejeztem be a hetediket, és gondoltam ráhangolódás képpen jó lenne olyanokkal ismerkedni, akik hasonló cipőben járnak, mint én (vagy majd hasonló cipőben járunk).
A közelemből senki sem szeretne oda jelentkezni, ezért gondoltam, hogy megpróbálom interneten keresztül.
Az érdekelne, hogy hol találhatok ilyen személyeket? Facebook-on vannak hasonló irányultságú csoportok? Vagy valamilyen másik oldalon keresztül találhatok ilyen embereket?
A válaszokat előre is köszönöm!
13/L
#középiskola #gimnázium #művészet #kollégium #Pécs #grafika #Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskola
2017. jún. 25. 19:10
2/3 anonim válasza:
Szia, én is oda fogok menni grafika szakra, ha felvesznek! :)
13/L
3/3 Riba Fanni válasza:
Szia én is oda megyek és én is próbálok hasonló embereket keresni akik oda jelentkeznek ha van kedved akkor beszélgethetnénk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!