Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hol találhatok olyan 7....

Hol találhatok olyan 7. -eseket, (szeptembertől 8. -osokat) akik jövőre a Pécsi Művészeti Gimnáziumba akarnak felvételezni?

Figyelt kérdés

Én most fejeztem be a hetediket, és gondoltam ráhangolódás képpen jó lenne olyanokkal ismerkedni, akik hasonló cipőben járnak, mint én (vagy majd hasonló cipőben járunk).

A közelemből senki sem szeretne oda jelentkezni, ezért gondoltam, hogy megpróbálom interneten keresztül.

Az érdekelne, hogy hol találhatok ilyen személyeket? Facebook-on vannak hasonló irányultságú csoportok? Vagy valamilyen másik oldalon keresztül találhatok ilyen embereket?

A válaszokat előre is köszönöm!

13/L

2017. jún. 25. 19:10
 1/3 anonim válasza:
100%

Szia én oda fogok menni!

13/l

2017. aug. 27. 19:38
 2/3 anonim válasza:
100%

Szia, én is oda fogok menni grafika szakra, ha felvesznek! :)

13/L

2017. szept. 27. 23:11
 3/3 Riba Fanni válasza:
Szia én is oda megyek és én is próbálok hasonló embereket keresni akik oda jelentkeznek ha van kedved akkor beszélgethetnénk
2018. aug. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!