Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Lecsúszott slicc suliban -...

Lecsúszott slicc suliban - nagyon nagyon kínos?

Figyelt kérdés

Lecsúszott és nem vettem észre rögtön, csak miután néhany perce már hátradőlve ültem a széken.Ráadásul a tanár is pont melletem ült (szakkör volt) és annyira kínos, biztos látta az 1-2 ember-akik mellettem ültek x((

Ez már jó pár napja történt, de olyan kínos ha így visszagondolok...

17/l

Van akivel előfordult hasonló?

#iskola #ciki #slicc #diákok tanár
2017. jún. 19. 04:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Már így utólag ne foglalkozz vele, nem a világ vége, megtörtént, kész, gondolom senki nem szóllt meg érte és nem is azzal kezdik ha meglátnak legközelebb. :)
2017. jún. 19. 04:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha volt rajtad bugyi nem. Velem is elofordult mar, pedig csavokent meg a hosszucici is kikandikalhat ha nem figyelsz. Mindenkivel megesik.
2017. jún. 19. 08:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ha észrevették volna, akkor szóltak volna, ne aggódj. :-)

Egyébként nem ciki... maximum egy mosolyt ér meg, ott és akkor, de aztán feledésbe is merül. Bárkivel előfordulhat.

2017. jún. 19. 08:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem olyan kínos!
2017. jún. 19. 11:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Ombre, nincs jobb dolgod? A lőtéri kopasz kutyát se érdekli, hogy lent volt a slicced. Nap mint nap előfordul ilyen bárkivel. Nem te vagy a világ közepe, mindenki elfelejtette már, nyugi.
2017. jún. 20. 07:39
 6/6 ~GekkóNiki~ ***** válasza:

Senkinek nem tűnt fel, ha igen elfelejtette.

Nap mint nap bárkivel előfordulhat, most meg így utólag hiába rágódsz rajta, változtatni nem tudsz, szóval felesleges. Az embeben jobban megragad az ilyesmi ha vele történik, ha mással akkor szinte egyáltalán nem.

2017. jún. 20. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!