Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van az, hogy néhányan...

Miért van az, hogy néhányan ilyen elítélők másokkal szemben, még ha nem is ismerik? (többi lent)

Figyelt kérdés

Félévkor jött egy amerikai srác az osztályunkba cserediákként és bár vannak, akik jól kijönnek vele, de kb 5-6 ember egyáltalán nem volt képes vele kommunikálni, sőt mi több, inkább mindenféle sértő megjegyzéseket tettek rá. Járnia kell külön magyart tanulni és amikor beszélgettem vele, mondta, hogy speciel neki annyi maradt meg, hogy 'szia' és 'hogy vagy?'. Meg még pár alap szó, illetve nagyon nagyon egyszerű pár szavas mondatokat össze tud hozni, de azért többnyire azok sem tökéletesek. Az a pár ember ki is nevette őt emiatt, holott ők meg angolul nem tudnak kinyögni egy normális mondatot. A srác amúgy megvédi magát, csak sokszor panaszkodik nekem, hogy nagyon zavarja és nem érti miért ilyenek, amikor semmi rosszat nem mondott nekik, de nem nagyon érdekli, mert a legtöbb emberrel jóban van.

- 17/L -

2017. máj. 23. 19:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kedvesem úgy hívják, hogy magyar mentalitás. Sajnos. Ez ellen sokat nem lehet tenni. Itt az a menő, aki a földön fekvőbe is belerúg. Nekem is volt suliban egy angol osztálytársam. Én egyenesen szégyelltem magam, mert a 40 fős osztályból egyedül én foglalkoztam vele. A többiek csak röhögtek rajta. Szegény meg nem értette miért, mert semmi rosszat sem tett.
2017. máj. 23. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
24%
Az egyes mindent elmondott...de engem az is irritál, hogy van egy minden lében kanál tinilány, aki csak azért védi a másikat, mert külföldi, és azt hiszi, hogy az menő dolog, ha ilyen sráccal mutatkozik......
2017. máj. 23. 19:55
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
".de engem az is irritál, hogy van egy minden lében kanál tinilány, aki csak azért védi a másikat, mert külföldi, és azt hiszi, hogy az menő dolog, ha ilyen sráccal mutatkozik.." Sikerült ebből is kihoznod, hogy gyűlölködhess egy kicsit...
2017. máj. 23. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Jaaaaaa, ha fáj az igazság....
2017. máj. 23. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Szóval szerintetek menő dolog külföldivel mutatkozni? És ugyan miért is? Netán a homlokára van írva, hogy hé én külföldi vagyok és a sok szerencsétlen meg csorgó nyállal bámul majd feléjük és megpukkadnak az irigységtől? Vagy mégis hogyan gondolod ezt. Nem ismert személyiségről bezsélünk, hanem egy átlagos emberről, aki semmiben sem tér el a többitől. Lehet nem annyira bunkó mint egyesek itt...
2017. máj. 24. 07:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, hozzám sosem jöttek oda a lányok, pedig elég keményen terrorizáltak a suliban. (Nem, nem volt okuk rá, mivel nem voltam bunkó...az utóbbi pár évben váltam azzá.)
2017. máj. 24. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Mindenki elítélő. A probléma a hangoztatással van. A negatív emberek szörnyűek, érdemes őket ignorálni.
2017. máj. 24. 19:59
 8/8 anonim ***** válasza:

azert ilyenek, mert nem beszelnek egy idegennyelvet sem. nagyon nagy szegyen, az ilyeneket lenezem akik igy viselkednek masokkal. levegonek nezem oket. amugy az ilyen sracok is pl a gyengéim, hiszen annyira jó h probalkoznak, en szivesen segitenek neki, ő magyarul en angolul tanulnek tole, lehetne a padtarsam ha gimis lennék, izgalmas h "probalkozni kell" a kommunikacioval.

21/n

2017. máj. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!