Bemutatkozás (? )
Szeptembertől gimis leszek, és új osztály társaim is lesznek, viszont még előbb, beiratkozáskor is találkozunk. Nagyon jófejek, facebook-os csoportunk is van már, viszont attól függetlenül hogy facebookon ismerjük egymást, valóságban be kéne muatkozni, vagy rosszul gondolom?
A fiú osztálytársaknál igen egyszerűnek tűnik, kézfogás majd bemutatkozás, de a lány osztálytársaknál hogyan? Csak semmi és mutatkozzak be, vagy kézfogás velük is?
Viszont a kézfogás szabályai között van az, hogy nő nyújt kezet a férfinak, ha nem történik meg, a kézfogás elmarad.
Előre is köszönöm a választ, komoly válaszokat szeretnék.
Kérdező: Igen, fura, hogy nálunk a nők szinte nem fognak kezet. Másutt nyugatabbra tőlünk ez teljesen természetes. (mármint a kézfogás) De valóban a nőnek kell kezdeményezi mert amúgy elmarad.
Pasi pedig nőnek valóban nem nyújt kezet!
mi egy éve öleléssel és puszival mutatkoztunk be amikor találkoztunk (lányok) de volt olyan is hogy fiú oszt. társam szintén első találkozásnál megölelt (szintén volt osztály csoportunk)...
én pl tök simán kezet fogok bárkivel és általában főleg ha egy lánynak én kezdeményezek .....de ha meg egyáltalán nem akarsz ilyensmit akkor elég egy ilyen széles mosoly kitarott kézzel integetés s utána mondod a neved....(én ilyen is csináltam már :)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!