Miért piszkálnak, hogy ilyen telefonom van?
iPhone 4s-et vettem 2 éve, volt szerencsém még régebben kipróbálni, és nagyon megtetszett az egész rendszer meg minden. Elég gyors volt, szép képek, stb... Azóta úgy ítéltem meg, hogy a telefonnak újabb részeit nem érdemes venni, majd valamikor a jövőben biztos, de most még egyenlőre el vagyok ezzel, nagyon szeretem, tökéletesen megfelel az igényeimnek.
És az emberek egyfolytában csesztetnek, hogy pff... ki a sz.r vesz még ilyet? mindig mondom, hogy nem is most vettem. Meg kinek van még ilyenje, és hogy, csak azért vettem meg, hogy nekem is iphonem legyen, de nagyobbra nincs pénzem.
Mindig rossz érzés fog el, ha valaki szidja, mert én tényleg szeretem ezt a kis telefont, fél életem rajta van, és nincs szükségem egyenlőre nagyobbra.
Amikor nem iPhonem volt, hanem alcatelem nem piszkáltak ennyire...
Szóval, az lenne a kérdésem, hogy miért piszkálnak? És mitől jobb nekik, hogy elcseszik más életkedvét? Meg amúgy is, mi közük van hozzá, hogy milyen telefonom van?
Mert popsifejekkel barátkozol;)
Mondhatod nekik bátran, hogy igen fata telójuk van, de nem érted, miért nincs egy Ferrarijuk hozzá, mert nélküle csak villogó csicskák, semmi többek:DDD
6-7 éve nyúzok egy c901-et és amire kell, arra tökéletes.S melyek ezek? Telefonálok és sms-t dobok, néha egy fotó és talán egy film-zene...ennyi.Kicsi, sokat bíró akku és nem kell több.Persze, volt ki javasolta a cserét számomra is, de ha jó és megteszi, akkor minek? Na, erre 2 válasz van: Igazad van vagy nincs válasz, mert csicska:DDDDDD
Persze, hát ki mire használja a telefont :)
Nekem pl. elég szükséges a tanulásban, ott kapok sokszor értesítőt a dolgozatról, és egyéb más fontos dolgokról.
Akik pedig elkezdték a 3 mobilvilágháborút:
Szeressen olyan mobilt, amilyet akar, engem nem zavar, hanem iphone, vagy bármilyen, csak a MÁSIKAT NE SZIDJA. Érthető? Kinek mi. Neked az tetszik, a másiknak az, attól még nem lesz kevesebb.
Köszkösz.
# 13
Miért kiabálsz rám? Aki kötekedő ilyesmiért, az egy tahóka s kész, ezen nincs mit szépíteni.
Tojok rá, ki s milyet használ, attól még nem más ember, nem egy kütyü minősíti értékes személynek...
"Nekem pl. elég szükséges a tanulásban, ott kapok sokszor értesítőt a dolgozatról, és egyéb más fontos dolgokról. "
Képzeld régen nem voltak ilyen szar okos telefonok mégis tudott tanulni aki akart. Régen rossz, ha ilyen fos kütyükkel tanulsz.
blau, ezt amit így leírtál, teljesen igazad van. Most, hogy így belegondolok, ha tönkremenne, szinte biztos, hogy ilyet vennék, pedig rossz érzés. Bár androidról is furcsa volt átszokni, annyira megszoktam és megszerettem az iOS-t, hogy visszaszokni már nem tudnék. Biztos ez lenne, ha Mac-em lenne. De teljesen igazad van.
Utolsó, jót röhögtem, egy értelmes, hosszú, indokolt válasz után, ahogy az úgy odavágtad xDD Egyszer kéne megindokolni, hogy miért rossz. Mármint persze, van akinek nem tetszik alapból, megindokolja, de az van olyan értelmes, hogy nem lenézi a másikat, mint te. Kérlek szépen, most írd le, miért nem szereted :)
Az iphone jó telefon, jól össze van rakva,de nem éri meg az árát.Szerintem csak azok vesznekek olyat, akik menőzni akarnak. Pl.
Az egyik osztálytársamnak Samsung Galaxy A5-je volt(ami egy nagyon jó telefon), de 2 hónappal később már egy iphone 6-al jött, mert az menő. Rá 2 hónapra már egy iphone 7-je volt. Mert az menő.Sok ember csak azért vesz iphone-t, mert az menő, nem a tudásáért(pl. Egy Samsung Galaxy S8 annyiba kerül, mint egy iphone 7, közben pedig sokkal többet tud).
Ettől függetlenül te ne foglalkozz velük, a te dolgod, hogy milyen telefonod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!