Miért taníthat minket egy ilyen nő?
Egyik új tanárnőnk nagyon sok időt tölt 2 férfi kollegéjával. Vagy az egyikkel vagy a másikkal mindig együtt kajál, folyton húzzák egymás agyát, és flörtölnek. Elég k*vás a nő amúgy.
A nő 25 a többi 30 és 32.
Én 15/l amugy
Dehogynem vagy te féltékeny. 10 évvel idősebb, és megcsinálja helyettetek a spárgát, ráadásul a cuki tanárbácsik figyelmét is elvonja rólatok (mármint gondolom ezt így képzelitek be magatoknak). Biztos az a szitu, hogy úgy érzitek, hogy a tanárbácsik most már nem veletek foglalkoznak, hanem ezzel a tanárnővel. :D
A felnőttek között pedig előfordul, hogy húzzák egymás agyát, akkor is, ha férjnél/feleségnél vannak. Biztosan tudják egymásról, hogy hol a határ, de különben is, a világon semmi közöd hozzá, ne akarj már okos lenni olyan dolgokban, amikhez fogalmad sincsen, és tényleg közöd nincs hozzá.
Ezen így drámáztok? :D
Ha nem tudtok spárgázni, akkor jogosan mondja, hogy lazulnotok kéne, az meg miért baj, ha ő megtudja?
Rendesen tanít? Akkor innentől nem lehet bajod vele.
Felnőtt nő, miért érdekel/zavar, hogy kit csinál más férfiakkal?
16/L
Úgy írjátok ezt a 10 évvel idősebbet, mintha 25 évesen olyan öreg lenne! Ááá, ne már, de most komolyan :D még csak most esett ki szerencsétlen az iskolapadból
Én is tudok spárgázni, és nagyon csodálkoznék, ha ez 5 év múlva nem menne ugyanennyire gond nélkül.
Amúgy meg tutira bejön a kérdezőnek valamelyik tanár szerintem is. :D Meg a barátnőinek is. Megértem őket, nálunk is akadt azért egy-két jó pasi tanár a suliban mindig, akiknek irigykedtünk a feleségeikre/barátnőikre.
Egyébként meg semmi közötök a tanáraitok magánéletéhez, és ehhez még az igazgatóságnak sincs köze. Ha 10 pasija lenne egyszerre, akkor is taníthatna benneteket, nem gondolod komolyan, hogy az ilyet szabályozzák... :D
érdező érdekes emberek vannak a gyakorin. Ha egy 15 éves két fiúval smárol egy buliban azt elítélik leriban..zzák, egy felnőtt férjnél van és úgy flörtöl két férfival azt meg védik mint valami szentet.
Mert az a 15 éves aki így viselkedik valóban ri..anc. 15 évesen normális gyerek nem bulikázik még. Bár azoknak a szülei is gázok akik elengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!