Nektek erről mi a véleményetek?
Van egy fiú osztálytársam 14 éves és nagyon rossz irányba halad .(soha nem készít házit nem készül) ma megtudtam róla egy olyan infót amit nem gondoltam volna akármilyen gyerek. Ráadásul egy tanártól tudtam meg hogy iszik (14 évesen!!!) és amikor részeg volt levideózták és megmutatták a tanárnak.Ezeket a dolgokat így burkoltan kérdezte a legjobb barátjától. Én ne értem (és én is annyi idős vagyok mint ő csak ő 6 nappal idősebb ) hogy ilyet hogy??!!! Az anyukája nem veszi észre vagy nem is törődik vele és még cigizett is(állítólag)
A ti véleményeitekre lennék kíváncsi!! Előre is köszi!
Eeeeez semmi ahhoz képest , ami a mai világba folyik😂😂
ÉN sokkal rosszabbakat tudnék mondani..:(
Még vállon is veregetném talán az osztálytársadat, hogy ügyes hogy csak ennyi rosszat tettél eddig.. Ez már 2017.. a mai 13-14 évesek már mindenen keresztül mentek , és mindent megtapasztaltak lassan , csak azt nem amit kéne:))...Undorító világ lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!