Hogyan szabaduljak meg egy csajtól, akivel sok a közös óránk a fősulin, és állandóan velem verseng, leskelődik utánam?
Volt egy srác akit érdekeltem, de én nem igazán tettem érte semmit, mert nem tetszett 100%-osan. És van egy csaj, akk folyamatosan nyomult erre srácra. Nos, mióta a srác beadta a derekát a csajnak (konkrétan dugtak), azóta a csaj mindig rázza nekem magát, henceg a kalandjával. Ha arrébb ülök mert olvasni szeretnék, akkor jön utánam. Megáll a közvetlen közelemben és tovább henceg (mintha ez valami nagy dolog lenne). Komolyan nevetséges. Úgy viselkedik, mint a bazári majom. Hangos is, tiszta cirkusz az egész. Nem mindig tudok pont órára becsúszni. Van amikor legalább fél órát kell várakoznom két óra között...
A lényeg, hogy nekem feltűnősködik, mert mindig felém fordul, felém fordítja a testét is, ha beszélek valakivel, akkor hirtelen befogja a pofáját és minket vizslat. Már igyekeztem udvariasan intézni ezt, éreztettem már vele finoman azt, hogy nem vagyok vevő a társaságára, de látszólag akkora idiot, hogy ezt se fogja fel. Rendkívül kellemetlen, nyomulós, tapadós. Életem legnagyobb marhasága volt még a közösségi oldalon is visszaigazolni, mert ott is mindig jelez egy "ott leszek"-et arra az eseményre, amire én előtte egy olyan kb. negyed órával jeleztem.
Eddig semmi nem vált be, nem fogja fel azt, hogy engem nem érdekel és ne untasson már a gagyi szexuális életével, amit ráadásul ő erőltet mindig. Magától még egy fiú se kezdeményezett nála. Ez csak egy apró, megjegyzendő részlet volt.
Szóval a közösségi oldalon is időnként ír nekem egy-egy tárgyunkkal kapcsolatban kérdéseket nekem. Legutóbb is udvariasan válaszoltam neki, aztán alig telt el fél óra, már jött a következő kérdésével, amire már nem válaszoltam. Oldja már meg egyedül! Engem amúgy is butának tart, hallottam amikor előttem beszélték a barátnőivel.
A lényeg, hogy meg akarok szabadulni tőle, de eddig a finom utalások és az udvarias viselkedés nem vált be. Amint elfordulok tőle, igyekszik a látóterembe kerülni.
Nem is értem amúgy, ha hülyének tart, amkor minek neki az én figyelmem? Meg ki a f**zt érdekel a magánélete.
Amikor meg kimegyek a mosdóba, oda is kb 5 perccel később jön utánam.
Mit tegyek, hogy felfogja már végre, engem ő NEM ÉRDEKEL?
Köszönöm a válaszokat és a hasznos tanácsokat!
A kretenseg tenye mar fenn all, de a merteke meg nem igazan meghatarozhato.
Normalis ember igy nem viselkedik.
Sok sikert.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!