Most megyek középiskolába. Nem megyek veréb táborba, mennyi esélyem van a beilleszkedédre?
Figyelt kérdés
Általános iskolában soha nem voltam osztálykiránduláson. Eléggé magamnak való vagyok, 4.ben sulit váltottam , viszonylag hamar befogadtak, mára már van 2 barátnőm. 8.-os vagyok , hallottam erről a veréb táborról. Nem hiszem hogy el fogok menni, ha a saját osztályommal sem akartam , totál idegenekkel hogy mernék?! Van itt olyan , aki szintén nem ment verébtáborba , és mégis befogadták/nem fogadták be? Tanácsokat kérnék, valamint még annyi , hogy ha valaki volt veréb táborban , és hasonló mint én(kissé magának való stb.) Annak milyen élmény volt?2017. ápr. 22. 21:27
2/7 anonim válasza:
Hogy változik a világ, tavaly még gólyatábornak nevezték.
Amúgy nem rossz dolog a tábor, némi közösség építő jellege van. Összeismerkedtek mire kezdődik az iskola, nem ott telik el egy hét feleslegesen ismerkedéssel.
3/7 anonim válasza:
Hát ez ha jól szocializált vagy nem befolyásol. Ha meg nem akkor elég sokat számítana ha elmennél(segítene). Igazából ha nem mész, csak annyi hátrányban leszel azokhoz képest akik voltak, hogy ők már találkoztak meg barátkoztak egymással valamennyit. De amugy marha nagy buli még ha magadnak való is vagy, szóval érdemes elmenni.Nagyon csöndes és magamnak való voltam egész általánosban a vége felé még inkább, aztán elmentem egy ilyen táborba és hopp belecsöppentem egy csomó új ember közé és nagyon sok barátom és ismerősöm lett hirtelen. (mindenki nagyon jó fej és könnyen kötödnek barátságok és kovácsolodik az osztály is). És mivel senki se ismer senkit (szinte), ezért nincs is az az érzése az emberben mint mikor valaki sulit vált. Itt mindenki megtalálja a helyét nagyon gyorsan és pont erre van ez a tábor hogy összeismertesse egymással az embereket. Csak ajánlani tudom.
4/7 Clay Morrow válasza:
Ugyanannyi esélyed lenne, ez nem attól függ.
5/7 anonim válasza:
Szerintem menj el, ne zárkózz be. Én is nagyon zárkózott vagyok, általánosban 2 osztálykiránduláson voltam - egyébként végül mindkettőt imádtam. Nem volt nagy élmény a gólyatábor, de szocializációs szempontból tökéletes. Mindenki összeismerkedik, nem lógnál ki, ellenbe ha nem mész, ki fogsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, elgondolkozok a dolgon.
2017. ápr. 23. 05:45
7/7 anonim válasza:
Nálunk is volt, de nem tartottam rá igényt. Sokkal jobban szeretem a rendezettséget ilyen téren. Mivel eléggé visszahúzódó a természetem ezért inkább kerülöm az embereket. Úgyis megismertem volna őket, nem oszt nem szoroz 1 hét. Valószínűleg magányosan bolyogtam volna a susnyás közepén. :D Ezt a saját természetednek megfelelően döntsd el, nálunk se volt mindenki ott mégis mindenki beilleszkedett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!