Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért hordják a lányok ridikül...

Miért hordják a lányok ridikülben a könyveiket a suliban?

Figyelt kérdés
Én is csaj vagyok és jövőre leszek 9-es de biztosan egy klassz hátizsákot veszek hogy elférjenek a könyveim. A többi gimis csajt viszont nem értem. Nemis lehet egy olyan tatyóban elférni. Akkor meg mire jó? Ennyire gáz és ciki dolog a hátizsák???

2017. ápr. 21. 18:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Jezusom!Ne ridikul alapján iteljetek:D semmi koze ahhoz hogy hogyan teljesit az iskolaban.Nalunk is a legtobb lany azzal jar, mert vannak szekrenyek ahova bepakoljak ev elejen a konyveket es szunetben kiveszik onnan.Nagy kaland.

En hatizsakkal jarok altalaban,csak most mutetem volt szoval nem tudom hordani.Van felmentesem az alol hogy konyvet hozzak:PP

2017. ápr. 21. 22:57
 12/20 anonim ***** válasza:
Én 2012 végeztem gimiben, és már akkor is volt ez a jelenség, szerintem is rossz, ráadásul egészségtelen a hátnak. oké, hogy egyetemre már én is így járok, de ott nincs minden nap földrajzatlasz meg nem tudom.
2017. ápr. 21. 23:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Egyébkét nálunk is a butábbja járt olyannal, de nem jegyek alapján. Én elit gimibe jártam, mindenki elég jó tanuló volt, de nálunk is voltak cicababák, akik lehettek kitűnő tanulók, nem voltak baromi értelmesek, és ők jártak íyg. de ez persze sztereotípia.
2017. ápr. 21. 23:08
 14/20 anonim ***** válasza:
4-es, én nem értem, hogy csináltad. Én se hordta haza MINDENT, de azért elég sok cucc volt. Volt szekrényünk pedig nekünk is.
2017. ápr. 21. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Pl. szöveggyűjteményt te nem hordtál haza? nem adtak fel házinak verselemzést, olvasást? Nekünk oda-vissza cipelni kellett.
2017. ápr. 21. 23:12
 16/20 anonim ***** válasza:
9-es, mikor voltál 8.-os? én ilyet nem is láttam. :D
2017. ápr. 21. 23:14
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. 96-ban ballagtam. :)
2017. ápr. 21. 23:30
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

"Pl. szöveggyűjteményt te nem hordtál haza? nem adtak fel házinak verselemzést, olvasást? Nekünk oda-vissza cipelni kellett."

Ebből is látszik, hogy aki tanulni jár iskolába, annak szóbe se jön a ridikül. Tehát lehet azt mondani, hogy sztereotípia, de nem véletlenül alakult ki. Bezzeg év elején a cicababák is fel van háborodva, ha késve érkeznek a tankönyvek, pedig aztán meg nem is használják. :D

2017. ápr. 22. 07:33
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez jó volt, utolsó. :)
2017. ápr. 22. 11:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkora butaság, teljesen mindegy milyen táskát hordasz attól nem leszel se butább, se okosabb. Nekem soķkal kényelmesebb ezt a táskát hordani mert nem kell állandóan levenni a hátamról a ha valamit kivennék belőle. Azért vicces olvasni hogy táska alapján ítélik meg az embert :D
2017. ápr. 22. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!