Igaza volt a tanár úrnak? (Egyetemi téma)
Egyetemre járok, most vagyok végzős. Az egyik órán egy másik csoporttal vagyunk együtt. A héten volt zh. A tanár úr szokott küldeni emailben segédanyagokat amikből készülhetünk. Viszont a mi csoportunknak rendszeresen elfelejti elküldeni. Én a csoportunk nevében írtam a egy emailt neki hétvégén, amiben teljesen illedelmesen megkérdeztem hogy esetleg van amit mi nem kaptunk meg. Köszönjük a segítségét stb. És aláírtam hogy szakunk neve Bsc.
Na majd tegnap órán elkezdte mondani hogy neki ilyen leveleket ne irogasson senki, meg mi az hogy nem írta alá név szerint aki írt neki. Mi az hogy a csoport nevét írta oda. És vállalja fel ki volt. Jelentkeztem. Erre kérdezi hogy szégyelltem odaírni a nevem?
Nem értettem a felháborodását mivel más is írt már neki tőlünk ugyanilyen aláírással, akkor nem volt semmi baja. Én is az egész csoport nevében kérdeztem ezt meg.
Nekem elég rosszul esett ez a letolás, mert valóban tanultam a zh-ra és rendesen fel szerettem volna készülni, nem szórakozásból irogatok neki..
Szerintetek jogosan tolt le?
N
Sok ember azért megy tanárnak, hogy ne kelljen megfelelnie senkinek. A semmiért is pont ugyanannyi fizetést kapnak, mint a munkáért. Te azzal, hogy rászóltál, megsértetted a kis kényelmét, ami nem tetszett neki. Sajnos nagyítóval kell keresni a normális tanárokat.
Nem volt jogos a letolása.
kérdező, nekem ugyanez volt a szituációm, anno az egyik főiskolai tanárommal, akitől most fogok megválni az államvizsga miatt....
Nem lehet, hogy valami nőgyűlölő hülyét fogtál ki?
Hagyd francba!
Fel a fejjel
25/L
#12: Köszi a kioktatást, de a három év alatt a mi csoportunk és más csoportok tagjai is úgy írták alá az emaileket ahogy most én, mivel az egész csoport nevében kérdeztük, a közös email címről és többesszámban is írtam meg a levelet. Máskor ennek a tanárnak sem volt baja ezzel.
Más tanárnak sem..
Képzeld ha valakivel privát dolgot akarok közölni, vagy kérdezni valamit, pl konzulens akkor a saját címemről írok és odaírom a nevem.
De tudod mit.. legközelebb felsorolom a csoportba járók neveit egymás alá. Aztán úgy nem lesz gond...
#13: Nem hiszem hogy nőgyűlölő. Eddig sosem volt ezzel baja. Ezért írtam alá úgy ahogy eddig. Ha hamarabb szóvá teszi akkor nyilván kiírom a nevem. Már túl vagyok ezen.. köszi a biztatást :)
Akkor még egyszer, kérdező: nem testületileg írunk levelet, és NEM soroljuk fel a csopi neveit.
A intelligens, értelmiségi ember így ír alá:
Kovács Gizella
büfé-ruhatár szak Bsc
A többi pedig hőzöng.
Oké.
Nem írom le huszadszor is ugyanazt. Köszi a hasznos tanácsaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!