Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért néz le folyton?

Miért néz le folyton?

Figyelt kérdés

Van egy oszt.társam(lány),aki folyton lenéz.(nem arról van szó,hogy ő gazdag,én nem,bár ki tudja..) Leginkább azzal kezdeném,hogy 9.-ben képeket készített rólam titokban,amiket feltett a csoportba(de nem csak ő és nem csak rólam,habár szerintem rólam volt a legtöbb.)Szóval én ezt megmondtam neki,hogy ez nem volt szép dolog,meg hogy senki nem egyezett bele stb.De a végén megbocsájtottam neki és azt mondta,hogy nem rak fel képet.Azóta mindig van valamilyen beszólása pl.Tanár:Nahát,senki nem felel egyesre?-mire Ő:majd (nevem)!(én 5-ös vagyok abból a tantárgyból).No meg direkt feltesz nekem egy kérdést,hogy oda forduljak hozzá(mert mögöttem ül) és én látom,hogy kameráz(már 2x észrevettem).Ma pedig videót forgattunk és rajtam volt a sor,mire ő azt mondta,hogy ez bakiparádé lesz.(holott nem volt semmi komoly egy elfeljtett papíron kívül.)Amikor 9.-ben szembesítettem azt mondta,hogy én más vagyok,mint a többi félénk lány.Szerintetek nem felejtette el?Könnyen kicikiznek,megaláznak.

17/L

2017. ápr. 4. 16:51
 1/6 anonim ***** válasza:
A nagyszájú lányok gyakran lenézik a csöndesebb lányokat, pedig sokszor a csöndesebb emberek sokkal nagyobb értéket képviselnek. Ezek az emberek akkor érzik jól magukat ha valakire rászállnak. Engem is gyakran lenéznek, de nem különösebben érdekel.
2017. ápr. 4. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni..csak irígykedik rád :)
2017. ápr. 4. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mivel te nem annak a normának a tagja vagy, aki úgymond halad az árral ((nagymenők)), szerintem ezért is csinálja veled a ,,barátnőd,, amit csinál. Ami persze nem szép dolog. Egy dolgot tudok neked mondani: ne hagyd magad kihasználni, ha nem tud baráthoz méltóan viselkedni, hanem mint csak haver, akkor mondd meg a szemébe, hogy vagy végre tényleg barátként fog hozzádállni, vagy le lehet rólad szállni, és hagyjon téged a fenébe. Határozottnak kell lenni ilyenkor, tudom nem könnyű ez, de el kell döntened mit szeretnél: egy jóbarátot, aki melletted van mindenben, és nem csinál olyanokat, amiket fentebb írtál a lányról, vagy sok havert, akik csak kihasználnak, átvágnak, becsapnak téged, és hitegetik így úgy megváltoznak, közbe hazudnak. Remélem tudtam valamelyest segíteni!
2017. ápr. 4. 22:50
 4/6 A kérdező kommentje:

Miért lenne irigy rám?Ő sokkal szebb,mint én,habár nekem jobb jegyeim vannak.

Igaz,nem vagyok tömeg(sőt,különc vagyok),még facebookom sincs.Ő egyáltalán nem a barátom,csak beszélőviszonyban vagyunk.Csak néha szokott olyan lenni.Ha ideges vagyok és megvédem magam,mindig beszól/rám néz,hogy én hogy mertem ilyet tenni,én nem lehetek ideges,mert én nem olyan vagyok stb..

2017. ápr. 5. 18:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a külső diktál itt, hanem az, hogyan viszonyul hozzád. Sokkal szebb, és? Te meg jobban tanulsz, na már most aki jól tanul, több eséllyel kezdhet az életben majd idővel munka terén is, mert szeretik azokat a lányokat, akik okosak, és műveltek. Te többet fogsz letenni az asztalra, mint a volt barátnőd, vagy azok, akik kicikiznek, megaláznak, mivel te neked a tudás a hatalom, míg nekik csak az számít kit tudnak jobban lejáratni. Most hogy írtad, csak beszélőviszony, az annyit tesz, hogy ez már nem barátság. Mindig válogasd meg kivel állsz szóba, és kivel nem. Nem szabad félénknek lenned, mert akkor könnyen tudnak benned olyan személyt találni, akivel bármit megtehetnek. Védd meg magad, állj ki magadért, mindig járj egy lépéssel előttük, és hidd el nem mernek annyira veled majd kikezdeni, sőt, a határozottság eredményt is hozhat. Amikor én középsulis voltam, volt egy jóbarátom, aki eleinte cikizni akart engem, de jobban megismertük egymást, és olyan szoros kötelék lett köztünk, ami végig kitartott, csak aztán elváltak útjaink a munka miatt is. Sose feledd: ne másoknak felelj meg, önmagadért felelj meg, mert csak te egyedül tudsz ezeken a dolgokon változtatni. Remélem így már könnyebben tudsz a dolgokhoz viszonyulni!
2017. ápr. 5. 18:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom későn írok,de,köszi a tanácsot! :)
2017. ápr. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!