Középiskolába mért vigyorog álandoan mindenki mintha olyan jó élete lenne meg olyan vidám lenne és kiutálják azt aki nem ilyen?
Szerintem jókedvűek és fiatalok és jól érzik magukat.
Szerintem olvass sokat, járj el könyvtárba és kezdjél olvasni. A helyesírásod is javulna, és sokkal szélesebb látóköröd lenne.. Válassz ki egy tantárgyat pl. történelmet, vagy akár matekot és abból legyél nagyon jó azzal sok sikerélményed lenne.
"Mert senki nem szereti a buvalbaszott embereket."
És akkor ki kell utálni, vagy mi? Attól még, hogy te boldog vagy, miért kell utálnod azt, aki nem az? Semmi logika nincs az ilyen utálat mögött, csak szimpla féregség.
Nálunk - igaz általános iskolában - volt olyan srác aki konkrétan belekötött azokba akik nem voltak "vidámak". Az, hogy valami magánéleti-családi problémájuk van - "kit érdekel" mondta Samuka és direkt piszkálta őket. Ő könnyen volt 16 évesen a 13 évesek közt, fél fejjel magasabban és valami rettentő rossz fővárosi "gettóstílussal".
Szerintem kínosabbak középiskolában azok a tipikus "örök barátságok" harsogása. Ugyan már!
jézusom, ez ugye a dolgozók gimnáziuma? mert ha nem akkor legalább megtaníthatnák olvasni benne a diákokat, hogy tudják, mi a különbség a FELNŐTT és a TINI párkapcsolati rovat között.
te okostojás,az első leirta hogy az érett felnőttek közt is ezmegy
Nálunk mindig jó a hangulat, mert semmi értelme annak, hogy depressziósként ülünk és nézünk.
A gimi az élete egy nagyon jó szakasza, ha tudod élvezni.
Nem tettetünk, egyszerűen boldogok vagyunk, jó közösség, mindenki minden téren jól van, az átlagunk is jó.
Plusz nálunk, az osztályomban + baráti köreimben, nem divat se a folyamatos buliba járás, hogy ott felszedjünk mindenféle embert, sem a káros szokások.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!