Ezt mire véljem?
Figyelt kérdés
A kedves idegennyelvtanárom óráján elkalandoztam, nem figyeltem. Jó vagyok a tárgyából, és szeretem is... ezt a tanár is jól tudja. Olykor úgy érzem, hogy túlságosan is sok az elvárása velem szemben. Az egyik órán felszólított 3x nem tudtam hol járunk...volt egy cuki megjegyzése, azt inkább hagyjuk. kb. ilyen még sohasem fordult elő, indig tudtam mindent és tudtam ,hogy hol járunk.... Óra végén oda vittem a házit és pár plusz feladatot és ezt vágja oda: Ha legközelebb is nem figyelsz nem javítom ki a füzeted... most ezt mire véljem? Miért kellett ily modon ezt odavágni nekem? Egy olyan tanár akit eddig imádtam ... ez most mire volt jó ?2017. márc. 28. 15:59
1/3 anonim válasza:
Lehet, hogy azt akarta ilyen talányosan tudtodra adni, hogy figyelj az óráján?
2/3 anonim válasza:
Tanárnak rosszul esik ha nem rá figyel valaki az órán, te is elgondolhatod hogy milyen érzés, ha te valakinek mondassz, ő meg néz jobbra, balra, s fogalma nincs te miről beszélsz neki. Na a tanár is pont ezt érzi, rosszul esett neki, s gondolta hogy "visszavág" hogy vegyed észre hogy ez neki nem tetszik. Szerintem ne sértődj meg, ugyan úgy nézz a tanárra mint eddig, s kész. Én kb. a napi 6-7 órából 4-en másfele kalandozok, most ijedtem meg, mert a Fizika már nem olyan hogy ránézel a füzetre, bevágod a képleteket és értesz mindent, és én egyszerűen képtelen vagyok követni a tanárt, most kezdek erre "visszazökkeni", csak hát ez a tanár engem különösebben nem is kedvel, tojik a fejemre hogy mit csinálok, lexarja ha 1-est is írok a tárgyából, veled legalább törődik a tanárod, látod rajta hogy őt érdekli a te hozzáállásod, tudod rossz érzés ha valamiből jobbacska vagy, lecsúszol, és azt látod hogy a tanár annyira közömbös veled, hogy le se tojja mit csinálsz. Persze te nem ott tartasz mint én, közel se, s az angol nem is olyan mint ez a reál tantárgy, de remélem valamit ért hogy ezt leírtam neked! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon hasznos válasz. Köszönöm
2017. márc. 28. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!