Hogyan köszönjem meg neki?
Figyelt kérdés
Április végén lesz a középiskolás ballagásom, nagyon szomorú vagyok , hogy 4 év ilyen gyorsan eltelt. Sok mindenki hiányozni fog, köztük a világ legjobb német tanárnője akinek nagyon sok mindent köszönhetek, nagyon megkedveltem öt. De, ö is engem... Gondolom ott lesz a ballagásunkon és külön félre szeretném majd hívni és szeretnék neki valami kis köszönő ajit. Mit mondjak neki? Vgy egyátalán kell ajándék? Vagy csak simán köszönjek meg mindent?2017. márc. 25. 22:17
1/1 anonim válasza:
Ha jobban szereted írásban kifejezni magad, akkor egy szép kártyára írd le és azt add neki oda pár szó kíséretében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!