Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van olyan közületek, akinek...

Van olyan közületek, akinek nagyon béna lett a tablóképe? (középsuliban)

Figyelt kérdés

Szóval kezdjük ott, hogy alapból nem vagyok túl szép, de fényképeken még rondább vagyok, mint egyébként..Nem csak szerintem, hanem mások szerint is. Egyszerűen nem tudom, milyen arcot vágjak, amikor fotóznak, nem szoktam amúgy se valami sokat mosolyogni, mert tudom, hogy ha vigyorgok, csak még ocsmányabbul nézek ki..És emiatt a tablófotózás is kész kínszenvedés volt, erre megint csak rátett egy lapáttal, hogy a fotós, aki mellesleg egy nő volt, előttem minden lánynak, akit épp fényképezett, ott mondta, hogy "Ohh, de szép vagy, gyönyörű.." stb., amikor meg rám került a sor, csak ilyen hót flegmán utasítgatott, meg volt egy segédje, aki segített a megfelelő pózokba beállni, meg a hajunkat ide-oda rakosgatta és oldalfrufrum van és nem bírta úgy rakni az egyik frufrutincsemet, hogy ne hulljon vissza a szemembe, a nő meg velem kezdett el ordibálni, hogy miért nem csinálok már valamit a hajammal, de amikor hátrébb sepertem, hogy ne legyen az arcomban, azért ordibált, mert elmozdultam a jó pózból és nem pont ugyanúgy voltam, mint hajigazítás előtt. És ezt vagy 3-szor egymás után eljátszotta..Meg más lányok egy csomó fotót készíttettek magukról, mert semelyik nem tetszett nekik és a nő, amikor visszanézték együtt a képeket, csak mondta nekik, hogy jajj hát csinálhat még róluk képet, de mindegyiket gyönyörűek, de amikor én mondtam, hogy szeretnék még párat csináltatni, mert egyik se igazán tetszik, elkezdte forgatni a szemeit, mintha olyan nagy kérés lenne, hogy rólam csináljon még vagy 3-4-5 képet, amikor volt olyan csaj, aki huszonakárhány képet csináltatott összesen..

Szóval végül csinált rólam még 2-t, amik szintén nem tetszettek, de már nem mertem szólni mégegyszer, hogy csináljon még, mert szerintem elküldött volna az anyámba..És így van 6 db bűnronda képem és ezen a héten kell eldönteni, melyiket akarjuk, hogy felkerüljenek a tablóra, de én rájöttem, nem is akarok rajtalenni, mert már attól gyomoridegem van, ha csak belegondolok, hogy a nálunk kisebbek majd nézegetik a folyosón a tablókat és amikor meglátják a miénket, egyből az fog feltűnni mindenkinek, hogy milyen csúnya vagyok..Főleg úgy, hogy ott leszek a többi lány között, akiknek alapból szebb az arcuk, meg még ki is voltak sminkelve..

Szerintetek ez nagyon ciki? Van még olyan rajtam kívül, akinek szar lett a tablóképe?

2017. márc. 20. 17:35
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

A fotós egy bunkó volt.Ez a munkája, nem a te hibád,hogy nem végezte rendesen.Nem keveset fizettek neki, megérdemelnétek a normális szolgáltatást.

Szerintem engedd el a dolgot.Ne különcködj,legyél rajta a tablón.Ne foglalkozz vele.

Hidd el,másnak is van,akinek nem tetszik a kép róla.

Nekem is nagyon rosszul sikerültek(Egy elcseszett hajfestés után mentem fotóztatni).

Ez van.Azóta se láttam a tablónkat. Ha a kicsik nézegetik is, hát istenem. Nem ismerem őket, ők sem engem:D Ha egy db kép alapján kicikiznek,az nem engem minősít.

Próbálj kicsit lazábban állni a dolgokhoz szerintem.

És ha nagyon zavar,akkor ülj le otthon és csinálj magadról egy olyan képet,amit büszkén vállalsz mások előtt is.Tedd ki facere vagy ilyenek, hátha ad egy kis önbizalmat.

Mindenkiről lehet jó képet csinálni.

Szégyen nem szégyen,én elég sok videót és cikket néztem meg,hogy hogyan pózolnak a profik,mire kell figyelni stb.

Egy modellről is lehet rossz képet csinálni,amin az anyja se ismerné meg, de egy kevésbé fotogén emberről is lehet olyat,amivel bármelyik újságba elmehetne, olyan jól sikerül.

2017. márc. 20. 17:56
 2/10 Fatal_3rror_ ***** válasza:
86%

Én is pont ugyanígy voltam szakközépben a fotózással...meg én mondjuk az egész szalagavatós táncoljunk meg adjunk elő dologgal.

Fotózáson nagyjából dettó ugyanez, miért nem mosolyogsz, jó most fordulj jobbra, fordulj balra, fordulj szembe..meg is vagyunk. Másokról meg készült 10-20 kép, csoportkép, minden.

Nekem a 3 képemből 1 volt ami egészen elviselhető lett volna. Csak éppen a tablóképet az egyik köcsög osztálytársam csinálta, és véletlenül sem azt a képet tette rá amit kértem. Így 10 éve egy nyomorék feje köszön vissza a folyosóról.

2017. márc. 20. 18:04
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Már annak idején is hülyeségnek tartottam ezt az egész tabló mizériát. :D Halál fölösleges. Már nem is emlékszem milyen lett a tablóképem.
2017. márc. 20. 18:07
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Csináltass külön, más fényképésznél egy tablóképet, ugyanolyan ruhába, ugyanolyan beállással és háttérrel. Nálunk is volt, aki így csinálta.
2017. márc. 20. 18:10
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Pont azt akartam írni amit a 4-es. Nem kell a bűn ronda fotót kitetetned, csináltass máshol másikat.
2017. márc. 20. 19:21
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Egyébként ha csináltatok magamról jobb képet, mondhatja azt a fotósunk, hogy azt nem teszi rá a tablóra, mert más csinálta a képet, nem ő?
2017. márc. 20. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Jelen.:(
2017. márc. 21. 09:02
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem! ne is foglalkozz vele. Pár év és el is felejted, akár csak a többiek. Aztán majd csak röhögsz rajta.

Egyébként se hasson meg ennyire más véleménye.

Én tablókép készítése előtt elhatároztam, hogy olyan hajam lesz, mint Uma Thurman-nek a Ponyvaregényben.... és ollót is fogtam, meg is alkottam.... :) :)

Ehhez még jött a szemüvegkeretem, teknőctarka, nagyobb keret ( ilyesmit ma is hordanak, de szerintem nagyon béna, de akkoriban lehet tetszett nekem is, vagy ez volt a legolcsóbb)

szóval, borzalmas lett.

Szerintem Te csak bebeszéled magadnak, hogy csúnya vagy, ettől pedig negatív a kisugárzásod. Ezért nem igazgatott annyira a fotós.

A tablóképeket szerintem azért nézik az alattad lévők, mert mondjuk rajta van az épp aktuális " szerelme" valakinek.

2017. márc. 23. 15:41
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi, de tényleg nem csak én gondolom magam rondának. Amikor a fotós meghozta a képeket, az osztályfőnök osztályfőnökin nézte végig a képeket, úgy, hogy ki volt vetítve az elektronikus táblára is és mindenkinek a képére ott mondta, hogy jajj de kis cuki, meg milyen jóképű az adott fiú a képein, stb., aztán elérkezett az én képeimhez és csak gyorsan továbbvitte, de nem mondott rájuk semmit...

És nem hinném, hogy azért nézegetik a képeket a kisebbek, mert valaki tetszik róluk nekik, amikor 9.-esek voltunk, azzal szórakoztunk néha a hosszabb szünetekben osztálytársaimmal, hogy nézegettük a tablókat és elmondtuk, szerintünk kik a legszebbek és a legrondábbak. Meg röhögtünk némelyik tanár régebbi képén.

2017. márc. 23. 18:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezek a mai fiatalok...mi anno csak azt néztük meg, aki épp tetszett :)
2017. márc. 24. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!