Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehetnék a remegés ellen?

Mit tehetnék a remegés ellen?

Figyelt kérdés

Iskolában mikor hosszabban beszélnem kell a társaim/tanár előtt elkezdek remegni, kiszárad a szám és akármilyen apró leszidást/negatív kritikát kapok pl a prezentációmmal kapcsolatban nagyon-nagyon uralkodnom kell magamon, hogy ne fakadjak sírva.

Ez borzasztóan zavaró, mert sokszor fejben tudom, hogy semmi veszítenivalóm és tudom, hogy nagyon jól előtudnám adni azt, amit kell, de a testem teljesen máshogy viselkedik..

Soha nem tudom mit csináljak, hogy ne legyen annyira feltűnő, mikor állok a táblánál, hogy iszonyatosan remegek, és semmit nem tudok vele kezdeni, hiába "állítom meg a testem", újraindul szinte azonnal.

Nyilván, kerülöm az ilyen előadásokat, de sajnos néha nincs választási lehetőségem..

17/F

2017. márc. 20. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj valami amatőr színjátszó körbe, ott lehet gyakorolni a nyilvánosság előtti szereplést. A másik lehetőség egy feles, de azt nem igazán ajánlom.
2017. márc. 20. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Vernyomascsokkento. Nekem bevalt remeges ellen.
2017. márc. 20. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Diákkoromban nekem a remegésnél durvább volt: elcsukló hang, levegőt nem kaptam, kb mint aki futott 20 km-t, miközben olvasnia kell. Egész sulit végigszenvedtem, azt hittem csak h.lye vagyok, erre meg magas vérnyomásom volt. Amikor kiderült, rögtön adtak gyógyszert, ami levitte, a tünetek megszűntek.
2017. márc. 23. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!