Mit csináljak a németórákon ha a tanárom nem normális?
"Ha az egész csoportból csak ketten nem állnak bukásra, és közülök az egyik kettőt rontott, az biztos, hogy a tanár hibája."
Vagy az ELÖZÖ tanáré, aki nem tanította meg az anyagot és a gyerekek nem teljesítik a követelményeket!
Le leszek pontozva, de akkor is. Ha irat szódolgozatot akkor azt puskázd ki (ha kell privátban küldök rá tuti módszer ötletet). A többire meg próbálj sokat tanulni.
Valószínűleg az előző tanár nagyon gyenge volt, és ezért szórta a jó jegyeket. Ő meg azt hitte hogy annyit tudtok amit a jegyek mutatnak és ezért ilyenek az elvárásai.
Nézzük pozitívan a helyzetet. A tanárok zöme hivatásnak érzi pályáját, és nagyon lelkiismeretesen dolgozik. Ezért inkább azt mondanám, nem a tanár hibája. Én is vettem már át osztályt más tanártól.
Minden nyelvtani témát - ahol hiányosság van - át lehet ismételni gyorsan.
A szavak megtanulásáért sosem a tanár felelős!!!
Én mindig előre megmondom a tanítványaimnak röpdolgozatra is! és témazáróra is, mikor miből írunk. Ennek ellenére felkészületlenül jönnek órára, és üresen adják be a feladatlapot
Erre nem lehet kettest adni.
Középiskolai tanár vagyok. A tapasztalat az, hogy - sajnos - a 14-19 évesek abból élnek, amit órán hallanak (már ha egyáltalán eljönnek iskolába), amiből aztán sokat felejtenek.
Ez a tanár hibája?????
A tanár a követelményrendszernek megfelelően tanít és kéri vissza az elsajátított tudást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!