Az osztalytarsaim kitalaltak h leszbi vagyok (többi lent)? Mit csinaljak?
Az egesz ugy tortent h van 1 osztalytarsam ilyen pici kislany olyan mint egy hagyjuk mi...es akivel eppen joban van azokkal.idonkent elkezdi fogdosni a segguket ugye ok vissza fognak..en is voltam joban vele...de most nem vagyunk vmi joban ezert poenbol megfogtam a segget tudom beteges de regen volt h ilyet csinaltunk es kibekultunk..joba kell vele lennem mert o az osztaly kozeppentja..na es az tortent h megfogtam a seggetxd es erre elorditotta magat h leszbikus dik ez..ez nagyon rosszul esett es par perc mulva megkerdeztem h most ezt komolyan mondta e es elkezdett rohogni h nem kerdeztem h de hat te is ezt szoktad? Mondta h akkor mind a ketten leszbik vagyunk...gondolom poenbol..es van egy masik csj aki meg mondta vagyis vegig nezte ezt..nagyon joban van ezzel a lannyal akivel ki akartam volna bekulni..es ilyet szol nekem..h..milyen fura vagy... most ebbol h huzzam ki magam? En nem akarom h ezt elhirezteljek..tudom h nem kellett volna inkabb egesz eletben inkabb rosszban lettem volna vele..MIT CSINALJAK??
Luca
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!