Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy iskolatársam szétveri az autómat míg a suliba vagyok?
Ma indultam az autóhoz a parkolóba, bevárt egy iskolatárs, odalépett és megkérdezte, hogy haza tudnám e vinni... mondtam neki, hogy nem, nem fuvaros vagyok.
Aztán mondta, hogy anyukája szokta hazavinni, de ő most kórházba van.
Korábban kb. év elején meglátott és azt mondta, hogy ki fogja lyukasztani az autóm kerekét és szét is verni, mert mér ne.
Kérdezte, hogy holnap első óránk mi lesz... szerintem neki lyukas órája lesz azért kérdezte... meg a kocsim is elkezdte bámulni..
Szerintetek van arra esély, hogy megtegye?
Amúgy elég sok rosszakaróm van, mert irigyek azért mert autóval járok suliba meg van jogosítványom míg ők cigire és piára költenek....
Kicsit félek.... sőt nagyon.
Nem tudom, mennyi az esély erre, mert nem ismerem az illetőt.
De ha félted a kocsit, adódik a megoldás: járj busszal iskolába.
Én a helyedben szétnéznék, hogy a parkolóban hol vannak térfigyelő kamerák, és direkt olyan helyre állnék, ahol látszik majd a felvételen. Így lesz bizonyítékod is. Az meg a másik, hogy nyomatékosítsd benne, hogyha egy karc is lesz a kocsidon, péppé lesz verve.
Sajnos az a nagy igazság, hogy kifogtál egy idiótát. Ha te nem teszed helyre, akkor retteghetsz, hogy vajon mit fog elkövetni.
Sajnos van realitása.
Öcsém OKJ-s tanfolyamon volt, ott volt egy srác, aki már értett a szakmához csak a papírt csinálta, a tanárok meg rá mertek bízni több dolgot. Ez volt akinek nem tetszett, és elvágták a féket a kocsijában...nem lett baleset belőle, de azért veszélyes helyzet.
Annak ellenére, hogy senki szinte nem használja ott pár utcányira a parkolókat, az említett utcán kívül mind fizetős... :) pont ez a bajom... holnap mindenképp máshol, talán az utca végén állok meg...
Köszi a válaszokat! Holnap mesélek mi volt :) Ment mindenkinek a zöld pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!