Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy lehetek menő?

Hogy lehetek menő?

Figyelt kérdés
Alapvetően jó tanuló vagyok, a jobbik teljesítményú csoportba járok, de valahogy mégis mindig ki vagyok rekesztve és nem tudom, hogy lehetnék menő vagy ilyesmi. Nem tudom, hogy mi lehet a probléma velem. :( Lehet, hogy az, hogy egyedül nekem nincs az egész 5. osztályban telóm.

#osztály #tanuló #bunkó csajok #nehéz beilleszkedés
2017. márc. 1. 16:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vannak akik próbálkoznak, megismerik a közösségük igényeit, és vannak akik ismeretlenektől kérnek segítséget gyakorin... szerinted ki lesz a "menő"?
2017. márc. 1. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha felveszel egy olyan szerepet ami a te személyiségeddel ellentétes, akkor nem azért leszel kirekesztve mert "nem menő" vagy, hanem mert "fake" leszel. Kétszínű, megjátszós, kamu ember. Az sem jobb.
2017. márc. 1. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Istenem mit tettél :c Annyi buta kisgyerek van még..minek neked telefon még? A minimaxon nem megy a micimackó? Ne menő,hanem egyedi akarj lenni. Ez a legrosszabb,mikor egy ember elhagyja a saját személyiségét,csak,hogy "menő" legyen. Sose akarj olyanokkal lenni,akik csak akkor szeretnek,ha te is "menő" vagy..és emiatt teljesen megváltozol. Akkor már nem téged fognak "szeretni",hanem azt,aki valójában nem te vagy. Az ilyen emberek,akiknek csak akkor vagy jó,ha megváltozol,azok nem barátok. És nagyot fogsz koppanni,mikor átvernek. Soha ne változz meg mások miatt.:) Nem attól leszel menő,hogy ájfon 7-tel járkálsz,ilyen-olyan drága cuccokat veszel :D higyj nekem,lesz majd egy olyan ember,aki azért lesz a TE barátod,mert a te személyiséged tetszik majd neki,és nem az,aki csak azért változott,hogy beilleszkedjen,vagy,hogy menő legyen :)
2017. márc. 1. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne akarj "menő" lenni

Ennek 2 oldala is van :jó oké népszerű vagy ezért feltűnő is és ez a tanárok figyelmét sem hagyja ki ;)) (néha pedig elhiheted várom hogy nyeljen el föld) ha pedig csak barátokat akarsz ne a telodon logj egész nap hanem go bulizni!!! ;) 15/l

2017. márc. 1. 21:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Sose akarj menő lenni. Mindig viselkedj természetesen. Nem baj ha nincs telefonod.(Szerintem még jobban is jársz.) Próbálj barátkozni.
2017. aug. 19. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!