Miért csinálja ezt velem ez a fiú? Megakarok halni!
Egyszerűen nem értem. Mindig gonoszkodik, lenéz. Ha valamit elrontok akkor rögtön beszól nekem,hogy milyen h***e szerencsétlen vagyok, de mások ha elrontanak valamit csak nevet. Elegem van! Én mindenkivel kedves vagyok, senkit mindenkinek a legjobbat szeretném, aki kedves velem pedig a szívembe zárom. De nem csak ő,hanem a fél osztály utál. Pedig nem tettem ellenük semmit. Ez a srác azt hiszi, hogy hülye vagyok. Bevallom a tanulás nem megy valami jól, de igyekszem. Ezért még nem kéne engem hülyének nézni. Már úgy jövök haza, hogy minden nap sírok,és megakarok halni. (Ma a sálammal akartam felakasztani magam, de aztán átgondoltam, hogy ez hülyeség, hiszen anyám,apám szeret, nem akarok senkinek fájdalmat okozni.)Miért érdemlem én ezt, mikor én csak szeretetet adok?
16l
Szia!
Ismerős helyzet, 2 évvel fiatalabb vagyok, de van egy fiú, gyűlöl, nem tudom miért...
Egy ideig csöndben voltam, majd elkezdtem visszaszólogatni. Csak pofázott. Aztán egyszer elegem lett, megvertem. Tudod, az ilyen 40kg-os páva gyerek. Azóta csak idegbetegnek hív. De a barátaim szerint menő volt :D Hát én se élveztem...
Ne akarj meghalni. Neked már csak két év.
Képzeld, olyanokért beszólogatott, hogy jajj de strébert vagyok, mert a szókincsemhez hozzátartoznak a félkegyelmű, és a jellemzés szavak... ???
Az ilyenek idióták. Ne foglalkozz velük, inkább a barátaiddal. Csak kompenzálni akarja a figyelemhiányát.
Ja,akkor már érthetőbb a dolog.A kisgyerek veled akarja bizonyítani,
hogy már nagycsoportos lett.Simán egy
négyszemközti k.nagy pofon.De adjál
bele mindent.A lényeg,hogy nem kell
látni senkinek sem.Elég,ha ő tudja megvéded magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!