Rám szálltak az osztálytársaim. Mit tegyek?
Rám szálltak az osztálytársaim. Folyamatosan piszkálnak, dobálnak, beszólogatnak.
Még három és fél évig kellene elviselnem őket. Mit tegyek? Tudok egyáltalán valamit tenni?
Köszönöm szépen! :)
Az a baj, hogy egy ilyen iskolát nem biztos, hogy találok a közelben, ugyanis erre készültem már több éve. Persze ha elfajul, akkor kénytelen leszek lépni, a saját érdekemben.
Nem tudom, hogy mi bajuk lehet velem, semmit nem ártottam nekik, egy rossz szót sem szóltam hozzájuk. Próbáltam kedves lenni, erre ezt kapom.
Egy kicsit tényleg más vagyok, mint a többi korombeli. Más az életre való rálátásom, teljesen más zenéket szeretek, nem iszok és nem cigizek.
Abban bízok, hogy ez az iskola erősen elítéli az erőszakot és ha úgy alakul, fel tudjam keresni az igazgatót, hogy lépjen valamit az ügyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!