Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért flörtöl a tanár az...

Miért flörtöl a tanár az egyik diákjával, akiről tudja, hogy bejön neki?

Figyelt kérdés
2017. febr. 5. 09:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
20 éves "gyerekről" van szó, szóval szerintem ez már nem gyerekkori rajongás és a srác egyre jobban nyomul és a nő ahelyett, hogy visszautasítaná egyre jobban adja alá a lovat
2017. febr. 6. 20:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy simán bejön a srác a tanárnak. Ilyen van. Te ki vagy a sztoriban? A srác?
2017. febr. 6. 21:12
 13/21 A kérdező kommentje:
aha, én vagyok a srác, elején próbáltam nem azt hinni, hogy bejövök neki, mert hát hülyeségnek gondoltam, de egyre több olyan dolog van, amiből nekem teljesen az jön le, hogy ő is akar valamit és pont ezért is kezdtem el még jobban nyomulni, hogy vajon mikor fog lerázni vagy azt mondani, hogy ez nem okés, de egyszer sem mondott ilyet, sőt mostanság ő kezdeményezi a flörtöt
2017. febr. 6. 21:16
 14/21 anonim ***** válasza:
Akkor te most tulajdonképpen elítéled, amiért fogadja a kezdeményezésedet? Akkor minek foglalkozol vele? Keress magadnak korodbeli csajt, ne a tanárral kezdj.
2017. febr. 6. 21:18
 15/21 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem ítélem el, mivel én ennek csak örülök...én arra reagáltam úgy, amit az előző válaszokban írtak, hogy az ilyenekkel próbálja szebbé tenni valamelyik tanár a napjait, hogy tetszik valamelyik diákjának.
2017. febr. 6. 21:28
 16/21 A kérdező kommentje:
és mivel az a diákja érzelmeinek kihasználása, azért az nem szép dolog...én arra reagáltam így
2017. febr. 6. 21:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Mert neked vannak érzelmeid a tanár felé? Akkor mondd meg neki. Ha nem hülye, egy pillanat alatt el fog zárkózni tőled.
2017. febr. 6. 21:36
 18/21 A kérdező kommentje:
tudja, amióta megmondtam neki, azóta flörtöl még jobban
2017. febr. 6. 21:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Hallottunk már sok ilyen sztorit. Lehet, felizgattad a fantáziáját, én mondjuk óvakodnék az ilyen kapcsolattól, de a te tanárod nem valami okos. Amúgy neki is sokféle érzése lehet. Nem biztos, hogy az az első számú vágya, hogy alád feküdhessen.
2017. febr. 6. 21:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem az az elsődleges célom, hogy megfektessem, nem tudom hogy magyarázzam el, nem vagyok szerelmes, de nem is úgy tekintek rá, mint egy olyan nőre, akit csak megfektetnék
2017. febr. 6. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!