Ez szerintetek furcsa? Miért csinálja? :D
Van egy osztálytársam aki mindig szagolgat :D.Elkéri a sálam,a pulcsim esetleg a sapkám.Leginkább ráfekszik és szagolgatja,szinte elalszik rajta XD. Előfordult már az is ,hogy átölelt és szinte rám cuppant és nekiállt szagolgatni.Egyszer egy tanár észrevette és furcsán nézett ránk,én is viszonoztam a pillantását,mert csak úgy a semmiből jött és átölelt.
A srác:15(f) én:14(l)
Ez szerintetek is kicsit furcsa ? :D Túlzottan nem zavar,csak furcsa,mert nem értem miért csinálja.Azt mondja hogy az öblítőnek meg nekem is jó illatom van.Egy osztálykiránduláson elkérte a pulcsim és elaludt rajta.Úgy csimpaszkodott belé ,mint valami kis majom(vagy cica).
Azt hiszem valami levendulás az öblítőnk,de én nem érzem,hogy tényleg olyan lehetetlenül jó illata van.
Szerintem is vonzódik hozzád.
"A szaglás agyi központja összeköttetésben áll az amigdalával, ahol az érzelmek születnek és megtestesülnek. Ezért az érzelmek és a szagok kölcsönhatást gyakorolnak egymásra"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!