Mit tudok tenni a magyartanárommal? Többi lent.
17 éves 11.es gimnazista vagyok.az osztályom nagy része szolgalelkű vagy közönbös.ha valami zavarja őket akkor csak egymás közt morgolódnak.
A magyartanárom jövőre megy nyugdíjba.konzervatív gondolkodású.az egész tanári kar védi mivel van egy betegsége meg idös is.erre akkor jöttem rá mikor a szülők panaszkodtak rá és az osztályfőnök mondta hogy nem lehet semmit se csinálni ez ellen.
Ennek a tanárnak elégnagy az autónómiája.az órákat szünetben is tartja,idén 3 nyelvtanunk volt,ezért 1 dolgozatra 4-6 jegyet kaptunk.irodalmon sokszor nem is a témáról beszél hanrm trianonról a keresztény értékekről,a melegek elítéléséről meg hogy maradjunk itthon és legyen sok gyerekünk.Elég unalmasan is magyaráz.
Tehát az lenne a kérdésem hogy mit tehetek az ilyen tanár ellen?szünetben menjek ki az órájáról vagy mi?
Első körben ne használj oda nem illő kifejezéseket, mint autonómia.
Szünetben meg felállsz és kimész, a többit leszarod. Ha pampog, közölheted vele, hogy mész az igazgatóhoz, mert oda nem illő témáról nyilvánít véleményt, homofób és politizál, te erre nem vagy kívácsni.
Inkább köszönd meg neki, hogy megpróbál megtanítani a magyar helyesírásra! De nem sok sikerrel, ahogy látom.
Most pedig áruld el, mi a bajod a keresztény értékekkel?
Kösz andizsuzsi!!!!erre nem is gondoltam.de hála neked,mostmár tudom hogy mindig nagy betűvel kezdjük a mondatot....látom sikerült megragadni a lényeget.
Inkább abba kötnél bele faxfej,hogy a fogalmazásom gyatra.arra meg az a magyarázatom,hogy picit álmos voltam és sokminden volt a fejemben.
De gondolom te sose írtál ékezet nélkül.
Megjegyzem,az érettségin nem telefonon keresztül írok és arra sokkal jobban felkészülök.
A 2. Válaszolónak meg köszi az ötletet.
1. Válaszoló:mi a vicces abban hogy az óra unalmas és a tanár hülye?
Na most jól megmondtad!
Eredeti kérdésemre nem tudsz válaszolni trollocskám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!