Ti az osztályban ezt is megbeszélitek?
Lányok!
Hogyha épp megvan, és mentek cserélni, akkor az "rejtegetitek"?Vagy csak úgy szimplán nem érdekel ha valaki meglátja
Lany tarsatokkal megbeszélitek, hogy kost megvan és faj a hasatok vagy ez "titok"
Fiúkkal megbeszélitek vagy nem
Mert nalunk a fiúk kérdezik, hogy azért van rossz kedvünk mert megjött
Teljesen tekinettel vannak rá
Ha valaki betétet kér azt akar a terem egyik végéből a masikba is megbeszélik, úgy hogy mindenki hallja
Csak mi vagyunk egymással ilyen közvetlenek?
Nekem volt pár lány osztálytársam aki nyíltan kimondta hogy megjött , meg ez nem lesz az ő hete stb (és akkor mivan fiúk senki nem csesztette ezért )
+ Azt is elmondta hogy betét meg tampon van e a táskájába ez sztem tök normális dolog
15f
Pl.ha valaki beázik akkor nem az van hogy jaaj, xy on beázott, hanem egy fiú odaadta a pulcsijat és szólt neki
Meg amikor úsztunk, és valakinek még bemelegítéskor megjött akkor nem röhögték ki(pedig alapvetően egy gyerekes osztály vagyunk)egy szót sem szóltak rá...bar nem értem miért kéne😂
:D
Mi nyolcadikban olyan szinten voltunk, hogy a fiúk kivették a lányok táskáiból a betéteket és a táblára ragasztották :D
Szóval nem, nem beszéltük meg ezt velük.
(amúgy középsuliban is, ha ki akartam venni ilyen kelléket a táskámból, azt úgy tettem, hogy mások ne lássák meg, és betétet/tampont max. akkor kértem hangosan, ha csak lányok voltak körülöttem - és ezzel mások is így voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!