Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy nagyon rossz tanár az...

Van egy nagyon rossz tanár az iskolában akit "le szeretnénk váltani" tanácsok?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy van egy tanár aki elég rossz indulatú, nem magyaráz el semmit. Szülők már probáltak beszélni az igazgatóval de az nem intézkedik az ügyben mert jóban vannak. Valami más lehetőség arra hogy másik tanárt kapjunk?
2017. jan. 5. 14:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ki az iskola fenntartója? Ott kopogtassatok. Ha egyházi akkor az egyháznál, ha állami akkor a KLIK helyi részlegénél a tankerületi igazgatónál. (De gondolom annyira sok az okos szülő hogy ez nem jutott eszetekbe...)
2017. jan. 5. 14:09
 2/12 anonim ***** válasza:
69%
Rosszindulatú egy szó.
2017. jan. 5. 14:20
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Vagy esetleg nem figyelsz órán? Az eddig osztályok meg voltak vele elégedve? Az igazgató és a tantestület meg van vele elégedve? Mintha ez csak a te problémád lenne. Lehet, hogy utálod a tárgyat? Vagy beszólogatsz a tanárnak?
2017. jan. 5. 14:23
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Biztosan van ilyen tanár. Szerintem nem váltják le mert ehhez alapos indok kell.

Fordított helyzetben a szemtelen diákot sem cserélik le.

Azt tudjátok tenni, hogy tanultok otthon. Én ezt csináltam a gimi alatt.

2017. jan. 5. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy az osztály tanulóinak szülei gyűjthetnek aláírásokat és azzal kell az igazgatóhoz fordulni. Legalábbis itt az egyik suliban így tudtak egy kényes ügyben eredményesen eljárni, ott kellett valamennyi százalék, hogy érvényes legyen a szülők kérvénye.
2017. jan. 5. 14:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Az, hogy nem magyaráz rendesen, elég kevés ahhoz, hogy leváltsátok. Tud védekezni azzal, hogy nem ő nem magyaráz rendesen, hanem ti nem figyeltek, ti nem néztek otthon utána, és ti nem tanuljátok meg rendesen. Ha arra hivatkoztok, hogy rosszindulatú, azt is ki tudja védeni azzal, hogy ő nem rosszindulatú, csak szigorú. Sajnos leváltani nem fogjátok tudni. Tényleg, ne abba fordítsátok az energiát, hogy leváltsátok, hanem valahogy közösen próbáljátok megérteni az általa leadott anyagokat. Ezért kell jó kapcsolatot létesíteni az összes osztálytársaddal, főleg a jó tanulókkal. Nyilván van, aki érti, csak neked derogál oda menni és megkérdezni tőle, hogy magyarázza el. Ehhez még hozzájön, hogy valójában nem is érdekel a tárgy, csak valahogy át akarsz menni belőle. Tudom, hogy milyen rossz egy rosszindulatú tanár, de a diákok többsége az összes tanárját rosszindulatúnak tartja.
2017. jan. 5. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem ez csak a szokásos hiszti, "bunkó a tanár, rám szólt hogy figyeljek" kategória.
2017. jan. 5. 15:48
 8/12 A kérdező kommentje:
3. Diákok közül senki sincs megelégedve vele és egyálntalán nem szologatunk be neki :(
2017. jan. 5. 22:52
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Mindig a tanár a rossz, nem a neveletlen kölykök...
2017. jan. 6. 11:57
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, attól, hogy mindenki utálja, még nem biztos, hogy vele van a baj. Az én volt tanárom rendkívül jól leadta az anyagot, számon is kérte elég rendesen, és elég sok házit adott. Mindenki utálta érte, még a tanárok is. Kérdem én, mi rosszat követett el? Azon kívül, hogy célja volt, hogy rendesen megértsék a diákok az anyagot? Te el vagy tévedve. Régebben sokkal szigorúbbak voltak a tanárok, sokkal nagyobb volt a követelmény. Ha csak az a probléma vele, hogy nem hagy titeket beszélgetni órán, hogy sok házit ad, és hogy nehezek nála a dolgozatok, akkor felejtsd el, hogy ő rosszindulatú lenne, vagy hogy utálnod kéne. A te elsődleges feladatod, hogy tanulj. Őneki pedig az elsődleges feladata, hogy leadja az anyagot nyugodt körülmények között. Ha ez nem adatik meg neki miattatok, akkor nyilván nektek rosszindulatúnak fog tűnni. De gondolkozz el, hogy vajon melyikőtök áll-e a "gonosz" oldalon. A tanár, aki csak a kötelességét végzi, vagy ti, akik nem akartok tanulni?
2017. jan. 6. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!