Volt vicces/hülye nevű tanárotok?
Figyelt kérdés
És ha igen, mi volt a neve?😀
Olyanokra gondolok mint pl Miklósvölgyi Miklós, az általános iskolai igazgatóm, vagy Kóti Kati az angol tanárnőm gimiben.😃😂 Vagy beceneveket ti adtatok nekik? Nekem volt egy teknikatanárom, Lovász László, őt PaciLacinak hívtuk😂 vagy Czapp Katalin tanárnő akit mindenki Capka néven ismert😂
2016. dec. 13. 18:58
11/26 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon jók😂😂 főleg a zacsi😃 írjatok még ha van lécci😂
2016. dec. 14. 16:35
14/26 anonim válasza:
Sajnos csak szomszéddal szolgálhatok. :(
Nemoda Buda
16/26 anonim válasza:
G. Bíró Lilla, a G. Gazsit rövidített, szóval ő csak Gazsi. :D
17/26 anonim válasza:
Pacsi,en is debreceni vagyok😀
Egyszer hallottam a folyoson,hogy a Kiszely Ildiko nevu tanart Kiszel Tundenek hivtak a hata mogott. Illetve a sulinkban volt egy spanyol matektanar,akinek a vezetekneve azt hiszem azt jelenti,hogy fenyes sorompo.
18/26 anonim válasza:
Nekem volt egy tanárom aki szó szerint úgy Nézett ki mint egy harcsa, tehát mindenki harcsának hívta :D
19/26 anonim válasza:
Kovács Benedek = Kobe
Vagy csak simán F:őnök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!