Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért van ennyi gyerekes ember?

Miért van ennyi gyerekes ember?

Figyelt kérdés

Értem itt most ezalatt azokat, akik pl az osztályomban vannak (15-16 éves korosztályról van szó, de nem feltétlenül van korhoz kötve, mert így is vannak, akik idősebbek lévén ugyanezt csinálják). Most azt hoznám fel, hogy azzal vannak elfoglalva, hogy a barátnőm így meg úgy ronda és mindenféle jelzőkkel illetik. Számomra egyértelmű, hogy csak irigységből mondják, mert szerintem meg egyáltalán nem ronda, csak nem állt be a sorba és nem úgy néz ki, mint egy nem mondom micsoda. Ez pedig nem tesz senkit csúnyává.

Vagy ott vannak azok, akik idegronccsá válnak, ha elmondom őszintén amit gondolok, még akkor is, ha a véleményem nem feltétlenül nekik kedvez. Nem arról van szó, hogy másokra akarom eröltetni a véleményemet, csak már-már kezd egyre jobban idegesíteni, hogy alpári módon képesek kifejezni magukat páran és akár tetszik, akár nem, én megmondom, hogy szerintem sokkal többet ér, ha valakivel lehet normálisan arról beszélni,hogy mit gondolnak, ahelyett, hogy mindenféle nem túl szép jelzővel illetnék egymást, mert másképp gondolkoznak vagy éppen mert fáj nekik az igazság. Én speciel elfogadom, ha nem nekem van igazam és ezt be is szoktam ismerni, de mások meg erre sem képesek, ahelyett nagyon unintelligens módon beszélnek.

Illetve nem olyan rég lett barátnőm és hogy milyen primitív módon képes pár ember megmutatni a nemtetszését..

Legalább is az osztályomban nem látok mást, csak megy ezerrel egymás oltogatása minden ok nélkül és hiába a normális beszélgetés, nekik az sem megy.

Volt egy olyan is a napokbab, hogy bejött egy srác az osztályunkba, mert keresett valamit, erre egyik osztálytársam megjegyzéseket tett a hajára (hosszú haja volt) meg hogy mekkora orra van stb. Van egy-két normális ember azért, akikkel együtt próbálunk az ilyen emberekkel szót érteni, hogy ezt fejezze be, de egyszerűen nem értik meg.

Nem tudom, miért ekkora divat mások cikizése... Arra meg igenis harapok, ha valaki a barátnőmet szekálja. Csak az a baj, hogy pár ember nem tudja felvenni a harcot kb 20 ember ellen, akiknek hiába magyarázzuk, hogyan kell kulturáltan viselkedni, nem is próbálnak tenni ellene.

2016. dec. 9. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Érzed,hogy más vagy és nem olyan mint az átlag.Ezt tartsd titokban,mert irígyelni fogják az eszedet,a gondolataidat,az ötleteidet ! Vidd végig a sulit,és hasznosítsd a tudásod.A kritika ellen a legjobb fegyver a mosoly,és a nevetés.Aki beszól azon mosolyogj,de ne mondj semmit.Ha dúrván beszól akkor nevesd ki,és mondhatsz olyat,hogy haha ha hahaha Te ezt egyedül találtad ki vagy segítettek ? haha haha Arra hajtanak,hogy idegesítsenek,de ne add meg ezt az örömöt nekik !
2016. dec. 9. 19:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt aki ártani akar neked semmi sem tudja jobban bosszantani mintha bolgognak lát ! Mert ő téged el akar taposni !
2016. dec. 9. 19:35
 3/3 anonim ***** válasza:
javítás: boldognak lát.
2016. dec. 9. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!