Milyen jogon lúzerezi le valaki a másikat? Kell ezzel foglalkozni?
Az a helyzet hogy régen és is ilyen voltam, mindig a menőkkel barátkoztam, lúzereztem azt akit ők is, mentem a tömeg után mert így elkerültem azt hogy engem is kitaszítsanak. Nagyon szégyellem de talán az is mentségem hogy kicsi voltam és nem gondolkodtam.
Így volt ez a gimnáziumban is, de egy év sem kellett hozzá hogy rájöjjek, ez nagyon undorító dolog.Egyesek kibeszélnek, lúzereznek, kinevetnek embereket csak azért mert mások. És egyáltalán nem rossz értelemben...elkezdtem felfigyelni rájuk, hogy milyen különleges személyiségek, az egyik anime mániás, a másik sokat örökrödik és nem törődik azzal hogy ki mit gondol róla a harmadik néha ijesztően okos de jókat lehet vele nevetni és így tovább. Egyik sem bulizós, sminkelős plázacica, és a normális dolgokat értékelik, nekik nem az a szórakozás ha részegre isszák magukat és egyéjszakás kalandokba keverednek, hanem például túrázás, olvasás, otthoni együtt filmezős nap meg ilyesmik.
Elkezdtem barátkozni velük, kiismerni őket, emiatt elég hamar megutáltattam magam a "menőkkel". Kapom én is az olyan a pillantásokat mintjlha valami undorító dolog lennék a talpukon meg a beszólásokat, összesúgásokat a hátam mögött. De nem bántam meg a döntésem,mert végre igaz barátaim vannak.
Viszont nagyon rosszul esik az egész,milyen alapon lúzereznek le valakit, közösítik ki ennyire, amikor semmit nem ártott nekik?:(
Arra se foghatják hogy fiatalok még...
Mit tegyek hogy ne zavarjon ennyire? Ez a jelző már örökké rajtunk fog maradni?
És mit tegyek egy furcsa érzés ellen? Imádom a mostani barátaimat de kicsit túl gyerekesek és nem annyira nagyon közvetlenek, mint a többi osztálytárs, így nem lehet velük annyi mindenről beszélni. Ma is ahogy elnéztem a "menő" réteget ahogy dumáltak meg nevetgéltek elgondolkodtam hogy mi lett volna ha velük maradok, és most én is hozzájuk tartoznék. Persze nem akarok, és teljesen elítélem ahogy viselkednek, pont ezért vagyok rosszul már attól is hogy ilyenekre gondolok. Ugye ez nem azt jelenti hogy legbelül én is olyan vagyok mint ők csak mert néha vágyom rá hogy hozzájuk tartozzak? Persze nem akarok, meg nem is igazán tudatosan gondolom ezeket:/
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!