Ti mit tettetek volna a helyemben?
Figyelt kérdés
Az egyik tanárom ma azzal szegyenített le hogy en egy jo iskolába akarok menni es mondta hogy en nem vagyok oda eleg jo pedig jo tanulo vagyok es még akkor is nagyott nézett amikor mondtam hogy felvételizni akarok pedig sztem a 4-5-ös tanuló az jonak szamít. Ti mit tettektek volna a helyemben? A válaszokat előre is köszönöm!😊2016. dec. 8. 17:58
1/5 anonim válasza:
Semmit. Nincs értelme vitába szállni, megsértődni, vagy később valahogy visszaütni... A leginkább azzal tudsz visszavágni, ha szép csendben bebizonyítod, hogy képes vagy rá.
2/5 anonim válasza:
Tanulj, és kerülj be abba a suliba.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal, aztán ne felejtsd el pofán röhögni, isteni érzés ^_^
5/5 anonim válasza:
Anno mikor 8. osztályos voltam én is egy erősebb gimibe készültem német tagozatra( elötte csak angolt tanultam) Az összes tanárom le akart beszélni mondván h az nem nekem való,nagyon nehéz, nem tudnám elvégezni.
Láss csodát én nem hallgattam rájuk és most van egy kétnyelvű érettségim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!