Mit csinaljak ha a tanar ki akkar kesziteni?
Azt hittem, a magyartanàr akar kikészíteni.
Az rádférne...
30 evesen veszem eszre, hogy felnottkent fizetnem kell a "tesi tanarert" - szemelyi edzo, edzoterem, stb. es nagyon is orommel teszem. Sajnos nem ertekeltem ezt, amig ingyen volt.
Borzasztoan fontos az, hogy jo kondicioban legyunk, es ehhez edzeni kell, nem pedig kifogasokat keresni. Es igen, volt amikor sirtam, mondjuk az a marathon vegen volt, es felig fajdalmamban, felig oromomben, de magamert tettem.
Probald megerteni, hogy a testneveles nagyon fontos es ne lazsald el. Valoszinuleg azert piszkal a tanar, mert nem azt csinalod, amit mond, hanem lebecolsz. Szedd ossze magad es add a legjobb teljesitmenyed! 10 ev mulva mar sokkal tobbet kell tenned, mint most.
"Meg lese hallkithatom ora elejen a telomat"
A helyében még azt sem engedném, hogy behozd az órára!
Ne telefonozz órán.
Ha valami bajod van, kérj felmentést.
Ha nincs, akkor pedig jót tesz a futás.
Ha fáj a lábad menj el orvoshoz! Kezeli a lábadat és ad igazolást tesire.
Ne szimulálj, mert az nevetségessé tesz nem csak a tanár előtt, hanem az osztálytársaid is ki fognak nevetni!
Nyelvtan órán a kezed szokott fájni, vagy a fejed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!