Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ezért börtönbe kerül egy...

Ezért börtönbe kerül egy tanár vagy legalább kirúgják az iskolából?

Figyelt kérdés
Van egy tanárom,akivel eleinte jóba voltam és azt hittem ez egy tök jó barátság.egyre közelebb kerültünk egymáshoz.én még fiatal voltam (15 éves) és nem tudtam felfogni a dolgokat.Mikor megkomolyodtam akkor jöttem rá ,hogy amiket elmondott magáról és amiket elvárt tőlem azok nem normálisak.pár példa: elmondta hány cm neki a nemi szerve, és h feleségül akar venni,szerelmes belém,és bizonyos képekért cserébe elhalasztanánk a dolgozatokat csak küldjek neki.. de ez csak pár példa és nem is a legdurvábbak.abba akartam hagyni vele a beszélgetést,de mikor hirtelen megtettem elkezdett az egész osztállyal rosszul bánni, és nem hajlandó normálisan tanítani se.Ha szólnék az igazgatónak bizonyítékokkal együtt( írásos bizonyítékok) akkor lenne tanárváltás? gyűlölöm..utálok ránézni..( bocsi h ilyen hosszú lett)

2016. nov. 15. 18:33
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
A börtönben nem vagyok biztos, hiszen nem ért hozzád. De biztosan kirúgják, ha elmondod.
2016. nov. 15. 18:37
 2/21 anonim ***** válasza:
82%
ha ez igaz akkor elöbb a szüleidnek mondd utána az igazgatónál kopogjatok és számolj be részletesen a történetről.
2016. nov. 15. 18:38
 3/21 A kérdező kommentje:
de m,egelégednék egy tanárváltással is..csak ne ő tanítson.az a baj h ez az utolsó évem suliba..és lehet már nem cserélik le. itthon a lényeget elmondtam de a részleteket nem akartam.amugy az egész osztály tudja és az osztályfőnök is csak az én döntésemre vár mindenki.
2016. nov. 15. 18:41
 4/21 anonim ***** válasza:
66%
Kirúgnák, és nagy valószínűséggel börtönbüntetést is kapna.
2016. nov. 15. 18:42
 5/21 A kérdező kommentje:
és azt is tudom h volt már neki előtte is ilyen ügye és h most is csinálja folyamatosan..vagyis félreérthető vicceket mond és hasonló..undorító
2016. nov. 15. 18:43
 6/21 anonim ***** válasza:
73%
Ha már mindenki tudja, hogy nem jutott még el az igazgatóhoz is ez az infó? Nekem elég hihetetlennek tűnik ez a sztori, hogy még az osztályfőnök is tud erről, mégsem tesz semmit..
 7/21 anonim ***** válasza:
79%

Küldtél neki fényképet? Amúgy az a minimum, hogy kirúgják a francba és nem engedik többet gyerekek közelébe. De szerintem ebből böri is lehet.

Mondd el a szüleidnek és onnantól szépen tovább az igazgatóhoz és a rendőrségre.

8/21 A kérdező kommentje:
küldtem még régen neki magamról képet de csak ilyen átlagosat.vagyis ruhába vagyok. tudja mindenki az iskolában,mégis olyan mint egy nyílt titok.az igazgató meg szerintem nem akarja tudoimásul venni..azért félek h talán majd én járok ezzel rosszul.
2016. nov. 15. 18:45
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
figyelj,ha igaz a történet te nem járhatsz rosszul.de itt nekem nem kerek valami,ha a szüleid nem lépnek ilyen ügyben .
2016. nov. 15. 18:47
 10/21 A kérdező kommentje:
de az elején én is hajlottam a dolog felé.vagyis én is irtam neki sziveket..bár magamtól ugye nem kezdtem volna az egészet..de rájöttem h nem normális..hát mert cska azt tudják h szeret engem de nem veszik komolyan.lehet elmondom nekik de ez már nem most volt
2016. nov. 15. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!