Mit csináljak ha utal a tanárom?
1) Hogyan tanulsz? Nagyon nem mindegy, kémiát nem úgy kell, mint mondjuk történelmet. Ha rosszul, rossz módszerrel csinálod, akkor időt és energiát pocsékolsz.
2) Ha ő az atyaúristen, akkor is jelezned kell a problémát. Ne feledd, a te életedről van szó, más nem tehet érted semmit. Attól, hogy igh., minden további nélkül kaphat fegyelmit, ha úgy adódik, nem is ő lenne az első ilyen. De ha beletörődsz, "úgysem lesz semmi, mert ő felettes szerv", akkor meg is érdemled a sorsodat.
3) Beszélj a kémiatanárral. Kérdezd meg, mit gondol rólad, Hogyan, mivel tudnál eredményesebb lenni, és miért olyan veled, amilyen. Ha normális stílusban teszed, normálisan is fog válaszolni.
4) Tarts önvizsgálatot! Nehéz beismerni a saját hibáidat, téves döntéseidet, de ha képes vagy rá, sokra juthatsz. Ráadásul ha ezeken változtatsz, akkor a helyzeted is változni fog. Milyen volt a hozzáállásod, amióta ez a tanár tanít? Viselkedés? A tanár-diák ellentétekben általában vastagon a diákon múlik mind a kialakulása, mind a megoldása.
Ott a pont, hogy "ha bunkó voltam vele". Miért vagy bunkó a tanároddal? Vannak unszimpatikusak, de itt te vagy az alárendelt szerepben. 45 percet kibírsz bármelyik tanárral.
Legyél vele normális, ne bunkó! Ez fontos ilyen esetben.
Ja és írj olyan kemiadolgozatokat, amibe nem lehet belekötni.
Köszi a válaszokat!
Azert voltam vele „bunkóbb" mert tenyleg mar nagyonis azthitte hogy o az atyaisten, es folyamatosan igazságtalanul alazott az osztaly elott aztan vissza mertem neki szólni hogy álljon már meg a fáklyás menet!!! Mer engem igazságtalanul ilyen hangnembe ne vádoljon és hordjon le mindennek. De ugy latom meglett a hatása, mert ma volt kémiánk és egy rossz pillantása se volt felém, ber ma igyekeztem tenyleg mindent elkövetni, Szóval remélem mostmár békén hagy erre az évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!