Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha piszkálnak...

Mit csináljak ha piszkálnak tesin?

Figyelt kérdés
szekrényezni szoktunk és be vallom félek , hogy le esek , vagy pl mellé bukfencezek ezért ki szoktam állni és csesztetnek mert nem megy , a tanár is csesztet már elegem van , hogy nem lehet meg érteni hogy nem merem megcsinálni . valami tanácsotok van , hogy folyton ne szégyenítsenek meg ?

2016. nov. 7. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem meg a tanár hibája. Nem az a célja a testnevelésnek, hogy tudj bukfencezni a magasban, hanem hogy mozogj. Ha valaki nem tudja megcsinálni, akkor csináljon helyette guggolásokat, vagy fekvőtámaszt, vagy súlyzózzon. Én így oldanám meg a tanár helyében. Ha valaki valamit nem tud, akkor ne azt erőltessük, hanem azt, ami megy neki.
2016. nov. 8. 15:47
 12/32 A kérdező kommentje:
nem rinyálok , ha nem szó nélkül ki állok és meg se szólalok , mást meg nem enged csinálni , persze ő azért is csináltatja velem , hogy meg alázzon a többiek előtt
2016. nov. 8. 16:02
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyen tanár f@$zfej. Érdekes, hogy egyre jobban azt nyomják mindenütt, hogy a gyerekekkel próbálják megszerettetni a sportot és a mozgást, de annál inkább látom azt, hogy csak megutáltatják és, amikor a gyerek kikerül az iskolapadból összeteszi a 2 kezét, hogy köszönöm istenem és mindenféle sportot kerül, mert ilyen szinten megutáltatják a sportot.
2016. nov. 8. 17:35
 14/32 A kérdező kommentje:
teljesen igazad van egyet értek , már félek tesire be járni
2016. nov. 8. 18:21
 15/32 anonim ***** válasza:
33%
Figyi, ennek nem az a lényege, hogy átugrod-e azt a nyomorék szekrényt, vagy melléesel. Nekifutsz, dobbantasz, rátenyerelsz, kész. Megpróbáltad, nem jött össze. De aki kiáll a sorból egy kibäsz**tt szó nélkül, az egy lusta, nemtörődöm rinyap**ina, mert még arra se képes, hogy valamit megpróbáljon, hanem karba tett kézzel nézi, ahogy a többi szekrényt ugrik.
2016. nov. 8. 18:27
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó látom te mindig jó voltál tesiből és nem tudod milyen megalázó, amikor a többieknek sikerül neked pedig nem és utána még basztatnak is vele.
2016. nov. 8. 18:38
 17/32 anonim ***** válasza:
Akkor sem kéne megutáltatniuk a gyerekekkel a mozgást és a sportot. A feladatuknak pont az ellenkezője kéne lennie. Egy túlsúlyos gyerekkel ne kötelet mászassanak, meg ne időre futtassák a suliköröket vele, mert úgyis csak sétálni fogja a 90%-át, ha nem akar összeesni (és gondolom ezt a tanár sem akarja). Aki meg vékony, és esetleg gerincferdüléses, azzal meg ne súlyokat emelgettessenek. Aki akar, az focizzon, ez nekik úgyis megfelel egy edzésnek. Aki akar, az meg csináljon mást, de mindenki csináljon valamit. Aki izmosodni akar, az súlyzózzon, és a tanár mondja meg neki, hogy miből mennyit csináljon. Vagy csináljon felüléseket. Akinek gerincferdülése van, az végezzen nyújtógyakorlatokat, tornázzon, stb. Mindenki olyat csináljon, ami jót tesz neki. (És csak a tanártól függ, hogy meg is csinálják.) Mert ha valakivel megerőltető gyakorlatokat végeztetnek, vagy olyat, ami túl nehéz neki, akkor azzal csak árt neki a tanár. Be kell látnia a tanárnak, hogy nem mindenki úgy kerül az iskolapadba, hogy profi tornász, vagy atléta.
2016. nov. 8. 18:50
 18/32 A kérdező kommentje:
meg próbáltam , nem is egyszer de az amikor kb ötödszörre mondja nekem a tanár hogy újra akkor már egy picit el küldeném az annyába, persze a többiek szakadnak rajtam röhögéstől
2016. nov. 8. 18:53
 19/32 anonim ***** válasza:
20%
De te nem vagy abban a helyzetben, hogy egy tanárt elküldj az anyjába, sőt, sehová se. Akkor ötödszörre is nekifutsz, dobbantasz, kész. Majd kosarazásnál villogsz. Nem kell ezen ennyit pörögni. Aki kiröhög, az meg hülye, ne törődj velük.
2016. nov. 8. 18:56
 20/32 anonim ***** válasza:
40%

Nem voltam sem jó, sem rossz tesiből, teljesen átlagos voltam (mondjuk kötelet sose tudtam mászni), de sose húztam a számat semmire. Nem is utált a tanár.

2016. nov. 8. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!