Bedrogoztak szalagavató után az osztálytársaim, majd az utcán hagytak. Most képeket terjesztenek rólam a városban. Van esélyem bármit is csinálni?
Mivel a kedves magyar egészségügy ennyire képes, a drogteszt miatt kb baxhatod az egészet, kellett volna... nem, kötelesek lettek volna csinálni.
Azért csináltass egyet, van olyan drog ami lassan ürül ki.
Amúgy ha tényleg bedrogoztak az elég súlyos bűncselekmény.
Lekötözni akkor szoktak a kórházban ha ön- és közveszélyesen viselkedsz így nem tudsz elmászkálni/kárt tenni magadban.
Úgy ébredtem, hogy lekötöztek. Állítólag azért, hogy ne szökjek el, mikor felébredek, de ez meg sem fordult a fejemben, főleg nem ájultan. A szüleimet követeltem, mert elvették a telefonomat és ők jötrek értem. Kb. egy órát lehettem csak a kórházban, még hajnalban elhoztak.
A doktornő mondta el, hogy egy közterületről hoztak be, nem volt velem senki, ez van a papíron is.
Tégy meg mindent szerintem, hogy a suliban az igazgató tudjon erről, csináltass drogtesztet.
Szerintem el is kéne menned ilyen helyről. Bedrogoztak, elvettek egy csomó pénzt, ha nem lesz következménye a dolgoknak, csak még több bajod lesz.
GINA?
Nem tudom, meddig kimutathato a vizeletbol, de minél előbb csinaltass drog tesztet.
Fentebb jól írták, feljelentést kell tenni, addig menni a dologgal, ameddig kell vagy lehet.
Miért?
Mert sokkal rosszabbul is jarhattal volna, és normális ember ilyet nem csinál, szal fel kell nyomni őket.
18 évesen lehetne már annyi eszed (vagy a szüleidnek), hogy ismeretlen tettes ellen feljelentést tesztek.
Hát k...vára bonyolult: bemégy a rendőrségre és elmondod ugyan ezt, + konkrétan kinek a telójáról tudsz, hogy megküldték neki a képeket (=alapos gyanú). Jegyzőkönyvezik, hazamégy és várod a fejleményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!