Mivel tereljük el az osztálykiránduláson a felügyelö 3 tanár figyelmét? Figyelmét?
Nem, mert mi azt a helyesírást ismerjük, amelyikben odafigyelünk arra, amit írunk, és nem vagyunk még külön büszkék is arra, hogy elite(!!!) gimnazista létünkre analfabéta gyökerek maradtunk. Mert van annyi intelligenciánk és igényünk arra, hogy vállalható legyen, amit kiadunk a kezünkből, még ha az csak egy netes fórum is.
De te csak nyomjad tovább a fäszkodást. A szorgalmas butákat szeretjük legjobban, mert az olyan előremutató a társadalomban..
Hát ezzel mellélőttél, 19 vagyok szóval nem messze a magadfajta kis taknyostól de elég messze hogy tudjam 13 évesen (7. osztályban, gimnazista vagy sem, általános iskolás korban vagy) mindenki azt hiszi Ő a Jani, azt hiszitek érett felnőttek vagytok és nektek mindent szabad, igen, én is csináltam hülyeségeket, egész éjszakán át gépezés, táborban éjfélig beszélgetés de ettől nem hittük hogy fú de rohadt elit gimnazisták vagyunk és mindent megtehetünk, így is voltak olyan dolgaim amiért szájon vágnám kedves 13 éves énemet, pont ahogy most téged is ha már a tanárnak nem szabad.
Van korodbeli unokatestvérem, nem tudom mit tettek vele a szülei de nem hiszi azt magáról hogy mindent megtehet és ő felnőtt.
Basszus még belelógok ebbe a generációba mégis kezdem utálni....
"Elöször is, 13 eves elite gimnazista diàkok vagyunk Ami nyivàn az elözō konnentelōre Ben mondható el. Màsodszor pedig, azért kéne a gift els melters led mert nem akarunk és ha Mar nem alszunk akkor nem a kétszemélyes szobàkban akarunk lenni, hanem valakiknél. És olyan kéne amit többször is el lehet sütni, mert 4 éjszakàra megyünk"
Tényleg azt hiszed, hogy beveszi bárki is a kamu "elite" sulis történeted? Ilyen helyesírással még az általánost sem fogod tudni kijárni! Vagy max. azt!
"És olyan kéne amit többször is el lehet sütni, mert 4 éjszakàra megyünk"
Ja értem már! Nem akartok egész este abban a kétszemélyes szobában lenni, és átmennétek másokhoz éjszakára. Semmilyen elterelés nem kell ehhez. Egyszerűen kinyitjátok az ajtótokat, és átmentek a másik szobába. Nyilván úgy, hogy nem csaptok zajt. Aztán addig maradtok, amíg el nem fáradtok.
"Miben fogadunk, hogy az utolsó 6-7 vàlaszoló 27 éves emberek akik mindig unalmas kirekesztettek voltak?"
És ezt miből következtetted ki? Szerinted mindenki, aki nem állandóan valami rosszban töri a fejét, szingli? Nagy hiba, hogyha neked olyan tapasztalataid vannak, hogy a nem szingli emberek hajlamosabbak a kihágások elkövetésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!