Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mivel tereljük el az osztályki...

Mivel tereljük el az osztálykiránduláson a felügyelö 3 tanár figyelmét? Figyelmét?

Figyelt kérdés

2016. nov. 4. 11:24
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Miben fogadunk, hogy az utolsó 6-7 vàlaszoló 27 éves emberek akik mindig unalmas kirekesztettek voltak? Vagy 80 éves öregemberek akik nem ismerik az auto helyesíràst? Egyébként meg csak gratulàlni tudok, hogy a neten kötekednek gyerekekkel miközben teszik az agyukat mintha mindent tökéletesen csinàlt volna mindenkor. Lefogadom, hogy mindenki szingli az utolsó 6 komnentelō közül, és szerintem egyik seem merné a szemembe mondani
2016. nov. 5. 22:07
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Jól gondolod. Valószínű a 27 éves és a 80 éves is megijed a 13 évedtől. De nyugtasson a tudat, hogy te legföljebb magázhatod majd mindkettőt.
2016. nov. 5. 22:10
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert mi azt a helyesírást ismerjük, amelyikben odafigyelünk arra, amit írunk, és nem vagyunk még külön büszkék is arra, hogy elite(!!!) gimnazista létünkre analfabéta gyökerek maradtunk. Mert van annyi intelligenciánk és igényünk arra, hogy vállalható legyen, amit kiadunk a kezünkből, még ha az csak egy netes fórum is.

De te csak nyomjad tovább a fäszkodást. A szorgalmas butákat szeretjük legjobban, mert az olyan előremutató a társadalomban..

2016. nov. 5. 22:46
 14/26 Szeder Katalin ***** válasza:
100%
Hogy mivel? Mivel ők is emberek. De kötve hiszem, hogy mindhármukat megvezethetitek.
2016. nov. 6. 08:56
 15/26 anonim válasza:
100%
Még jóhogy 13 évesen maximum kis gimis lehetsz aminek semmi köze még a normális gimihez se, még hogy elit gimnáziumos. Majd ha felnősz és talán majd meglátod ezt a kérdésedet majd röhögni fogsz magadon. :) Amúgy a tanárok/felügyelők azért kapják a pénzüket hogy neveljenek,odafigyeljenek rátok szóval tiszteld őket, halgass rájuk mivel van ebben munkájuk amit másra is fordíthatnának de inkább figyelnek rátok. Remélem érthető volt még most keltem fel :). Ui: Nem akartam gonosz lenni.
2016. nov. 6. 10:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel mellélőttél, 19 vagyok szóval nem messze a magadfajta kis taknyostól de elég messze hogy tudjam 13 évesen (7. osztályban, gimnazista vagy sem, általános iskolás korban vagy) mindenki azt hiszi Ő a Jani, azt hiszitek érett felnőttek vagytok és nektek mindent szabad, igen, én is csináltam hülyeségeket, egész éjszakán át gépezés, táborban éjfélig beszélgetés de ettől nem hittük hogy fú de rohadt elit gimnazisták vagyunk és mindent megtehetünk, így is voltak olyan dolgaim amiért szájon vágnám kedves 13 éves énemet, pont ahogy most téged is ha már a tanárnak nem szabad.

Van korodbeli unokatestvérem, nem tudom mit tettek vele a szülei de nem hiszi azt magáról hogy mindent megtehet és ő felnőtt.

Basszus még belelógok ebbe a generációba mégis kezdem utálni....

2016. nov. 6. 12:08
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"Elöször is, 13 eves elite gimnazista diàkok vagyunk Ami nyivàn az elözō konnentelōre Ben mondható el. Màsodszor pedig, azért kéne a gift els melters led mert nem akarunk és ha Mar nem alszunk akkor nem a kétszemélyes szobàkban akarunk lenni, hanem valakiknél. És olyan kéne amit többször is el lehet sütni, mert 4 éjszakàra megyünk"

Tényleg azt hiszed, hogy beveszi bárki is a kamu "elite" sulis történeted? Ilyen helyesírással még az általánost sem fogod tudni kijárni! Vagy max. azt!

2016. nov. 6. 12:37
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne velünk vitatkozz, nem érdekel semmiféle "auto" helyesírás, mivel mi megtanultunk helyesen írni az iskolában! Így hát semmilyen "auto" helyesírás segítségére nem szorulunk rá! Most meg mondjad, hogy mi az, amiért el kell terelni a tanár figyelmét, mert konkrétan nem mondtad még meg!
2016. nov. 6. 12:39
 19/26 anonim ***** válasza:
77%

"És olyan kéne amit többször is el lehet sütni, mert 4 éjszakàra megyünk"

Ja értem már! Nem akartok egész este abban a kétszemélyes szobában lenni, és átmennétek másokhoz éjszakára. Semmilyen elterelés nem kell ehhez. Egyszerűen kinyitjátok az ajtótokat, és átmentek a másik szobába. Nyilván úgy, hogy nem csaptok zajt. Aztán addig maradtok, amíg el nem fáradtok.

2016. nov. 6. 12:44
 20/26 anonim ***** válasza:

"Miben fogadunk, hogy az utolsó 6-7 vàlaszoló 27 éves emberek akik mindig unalmas kirekesztettek voltak?"

És ezt miből következtetted ki? Szerinted mindenki, aki nem állandóan valami rosszban töri a fejét, szingli? Nagy hiba, hogyha neked olyan tapasztalataid vannak, hogy a nem szingli emberek hajlamosabbak a kihágások elkövetésében.

2016. nov. 6. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!