Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Látta a tanárom, hogy puskázta...

Látta a tanárom, hogy puskáztam, mégsem szólt!?

Figyelt kérdés

Töri órára rengeteg évszámot kellett megtanulni,és mivel aznapra több másik tantárgyra tanultam,ezért még a suliban írtam egy kis puskát.Minden jól ment,tudtam használni a puskát,olyan tíz perc már eltelt az órából,és nagyon belefelejtkeztem,hogy ott a kezemben a sok kis papírfecni,amire a puskát írtam.Hirtelen az egyik pillanatról a másikra ott termett mellettem a tanár,és 1000%,hogy észrevette,hogy puskáztam,és nem szólt érte,még csak le sem szidott,helyette odalépett hozzám,és rámutatott az egyik évszámra,hogy ez nem jó,ezt gondoljam át még egyszer,és biztatóan rám mosolygott.

Ezt most mire véljem,vajon miért nem adott érte egyest? Nem kicsit van lelkiismeret furdalásom a dolog miatt.

2016. okt. 24. 19:03
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Lehet nem vette észre
2016. okt. 24. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
76%

Nekem volt hasonló,fizikán puskáztam,órán nem szólt semmit a tanár,de óra után mondta,hogy sunyi vagyok,de így is 4-est adott :D

Lehet ő is olyan,mint az én fizikatanárom,de lehet nem vette észre.

2016. okt. 24. 19:09
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Én is tapasztaltam ilyet munkavédelem vizsgán, hogy nem szólt mikor észrevette a puskázásom. Mint ha arra gondolt volna hogy úgyis sok felesleges lexikális marhaságot kellene megtanulni, hát kit érdekel ha könnyít a sorsán a diák és csak harag lehetne belőle ha szól.

Ne legyen lelkiismeret furdalásod mert az életben csak akkor lesz szükséged az évszámokra ha töri tanár leszel vagy történész, de akkor meg úgyis jobban fogod tudni mindenkinél. Ha mondjuk programozó leszel és szükséged lesz egy évszámra akkor www.google.hu.

2016. okt. 24. 19:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy észrevette,mert mikor ránéztem,ahogy ott állt mellettem,kicsit felhúzta a szemöldökét,meg azért még a bolondnak is feltűnne,hogy a sok kis papírfecni,ami teli van irkálva a kezemben,az puska.
2016. okt. 24. 19:12
 5/9 anonim válasza:
65%
Nekünk tavaly a magyartanár látta a puskámat, és megdicsérte, hogy a lap színe (ilyen kis sárga post-it volt) mennyire megy a sárga pólómhoz xD Meg amúgy azóta sem szól soha, simán mindenki puskázik. Emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha akart volna, úgyis szól
2016. okt. 24. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Szerinted a tanár sosem puskázott?
2016. okt. 25. 00:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Engem is vettek már észre, nekem sem szólt a tanár. Van ilyen is.
2016. okt. 25. 08:16
 8/9 anonim válasza:
100%
Azért van lelkiismeretfurdalásod, mert jó nevelést kaptál- a tisztességre tanítottak. A tanár meg azért nem szólt, mert nem akart balhézni. Tudta, hogy úgyis mindenki puskázik. Így egyenlőek maradtak az esélyek. A szemöldökfelhúzás? Körülbelül ennyit jelent: " ... hát te is?" Viszont tudnod kell, hogy nem felejtenek. Ha pl.döntenie kell 4/5 között, lehet hogy lefelé billent. De nem biztos. Különben tényleg puskáztak a tanarak is. ÉN IS. :)
2016. okt. 26. 01:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Elárulom tanárként, hogy simán észre lehet venni első ránézésre, hogy kinek van vaj a füle mögött és kinek nem. Igazából engem ez egyáltalán nem érdekel, egyszerűen nincs kedvem patáliázni, max. év elején ráveszem magam egyszer-kétszer egy műsorra, hogy a gyerekek tudják, hol a helyük. Nehogy azt hidd már, hogy a tanároknak az az életük, hogy azt lessék, hogy úristen, puskázik-e a gyerek dogaírás közben?! Viszont ha konkrétan látok valakinek a kezében puskát, azt elveszem, de más esetben nem veszek tudomást róla, nem érdekel.
2016. nov. 12. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!