Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha nem adok a kajámból, akkor...

Ha nem adok a kajámból, akkor bunkó vagyok, de ha adok, akkor felfalják a tízóraim! Valami ötlet? (Bővebben lenn)

Figyelt kérdés

Ez hatodikban van. Mondjuk a tízóraim fele gyümölcs, azt volt, hogy én szinte semmit sem ettem belőle, mert a "barátaim" odajöttek kéregetni. Nem arról van szó, hogy nekik nem lenne kajájuk. És amikor a legjobb barátnőimnek meg magamnak hoztam kis csokit, hogy beszélgetés közben megesszük nagyszünetben, ami félig sikerült, a felét megettük, de óra előtt, az osztálytársaim majdnem mind elkunyizták. Én meg ilyen jószívű vagyok, akkor is ha a fél osztály ott tolong. Meg van egy lány, aki így is dagadt, de csak azér is megkóstoltatja magával a tízóraim ötből legalább négy alkalommal. Ha nem asok akkor gondolom én leszek az irigy paraszt. Továbbá egyesek kibeszélik, hogy mit hozok pl.a kedvenc zöldséges tonhalkonzervem, anya házi specialitása, amit valami teljesen másnak néztek, vagy a virsli ketchuppal meg kenyérrel. Teszem hozzá az egészhez, hogy nekem csupán napi sulis 8 órára van egy mondjuk szendvics, meg pár falat alma.

Életemben nem gondoltam ennyit a kajára, mint ameddig ezt írtam d:

De ez valós probléma, és nem akarok bunkó lenni.

Köszönöm az értelmes válaszokat, a kategória meg lehet nem is jó, na mindegy.

2016. okt. 20. 03:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Küldd el őket a halál fa.cára, kéregetős banda. Persze ha te kérsz, nem adnak, ugye?

Te nem vagy jótékonysági intézmény, ők meg nem rászorulók csak egy csapat bunkó élősködő, ne adj nekik többer semmit!

2016. okt. 20. 05:21
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Kifelejtettem: ez nem jószívűség, hanem ritka szerencsétlen alak vagy, már bocs.
2016. okt. 20. 05:23
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A hármassal értek egyet, nem jószívűség. Szimplán kihasználnak.

A következő alkalommal mondd azt, hogy "Bocsi, de éhes vagyok, így egyedül fogom megenni"

Ennyire egyszerű.

2016. okt. 20. 05:28
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Azért teszik, mert kedvelnek. Hogy kinek mit adsz, a te választásod.
2016. okt. 20. 06:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkabb bunko mint ehes...

Megoldas: te is kinezed minden keregetonek az etelt a szajabol.

2016. okt. 20. 07:51
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Balek vagy, ha nem vagy kepes nemet mondani! Legkozelebb mondd, hogy nem, es kesz.
2016. okt. 20. 08:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel bunkó, ha nem adsz belőle másoknak.

Kedvesen, udvariasan közöld, hogy bocs, éhes vagyok, nem szeretnék most kínálgatni. Esetleg kérdezd meg, hogy te mit hoztál, felezzük el a tiédet is.

Harmadik napon rájönnek, hogy nincs potyázás, egyszerűen nem lesz téma.

Ez a kéregetés általában onnan fakad, hogy másoknak elintézik a szülők büfépénzzel a tízórait, a kiscsókák meg nem ételt vesznek belőle. De éhesek, felzabálják másokét. Szoktatás kérdése, hogy meddig mennek el a pofátlanságban. De hidd el, a világon semmi gond nem lesz, ha nem adsz belőle nekik.

Sőt, a barátnőddel is vezesd be, hogy egyszer te viszel csokit, a következőt ő hozza.

2016. okt. 20. 08:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne neked kötelességed bárkinek odaadni az uzsonnádat?

Aki emiatt megsértődik, menjen a fenébe.

2016. okt. 20. 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:
30%
Az aarany középút: a szünetekben elvonulsz olyan helyre megenni a kajád, ahol nyugodtan lehetsz, majd annyit eszel, amennyi jólesik, amit meghagysz azt elosztogathatod annak, aki megérdemli.
2016. okt. 20. 11:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod nekik, hogy nincs ingyen kaja. Egyék meg a saját kajájukat, de te a tiédből egy falatot se adsz senkinek. Ez nem így működik, hogy állandóan elkunyerálják a más kajáját.
2016. okt. 20. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!