Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elfogadnának az emberek?

Elfogadnának az emberek?

Figyelt kérdés
17/F Az a helyzet hogy a fiúkat szeretem, de egy-két barátomon kívül senki se tudja, és hát... beleszerettem egy tavalyi osztálytársamba, és nem igazán tudok így a szemébe nézni, természetesen iskolából senki se tudja ezt rólam, de sulit akarok váltani ez ügyből valamint a külsőmet is megakarom változtatni, meg is fogom pár nap múlva. (Szüleim amúgy nem tudják hogy a fiúkat szeretem) Szerintetek jobb ha már az új iskola beiratkozása előtt elmondom nekik és aztán a beiratkozás napján elmondjuk a szüleimmel bent a beiratkozáskor? Csak mert én így gondoltam mert ha később tudódik ki az sokkal cikibb lenne, meg hát az őszinteséget az emberek elméletileg értékelik... De az osztálytudomására hogy fogom juttatni? Bemegyek terembe, bemutatkozom hogy: X Y vagyok, imádom az animéket meg a mangákat és meleg vagyok. Ez így szerintem nem lenne túl fényes... :D

2016. okt. 19. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

"aztán a beiratkozás napján elmondjuk a szüleimmel bent a beiratkozáskor?"

Minek? Magánügy. Senkit nem érdekel és legtöbben ezért nem szeretik a homikat mert más orrára kötik. Ha csak igényesen vagy épp metroszexuálisan nézel ki, legfeljebb hümmögnének, hogy "na még ilyet, többet tölt tükör előtt, mint egy lány" vagy "jobban ért a divathoz, mint egy lány".

De pont emiatt bizony bántani fognak mert snki nem kérdezte, senkit nem érdekel, de nyomatni fogod hogy te más vagy és ezért kezeljenek másként, hát másként fognak de azt nem köszönöd meg.

Még mielőtt félreértés esne nem azt mondom, hogy pont ezért kell titkolni, mint írtam is, nézz ki és viselkedj úgy, ahogy akarsz, ismerkedj tapintatosan , mint a normális emberek és ha lesz pasid, akkor ennyi. De amúgy minek is van ehhez köze akárkinek is, miért is akarod te ezt anyádékon kivül bárkinek is bejelenteni?

2016. okt. 19. 22:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a legszemelyesebb maganugyed. Senkinek nincs joga beleutni az orrat. En sem mondom el a munkahelyemen, h mikor menstrualok - mert ez kb ugyanaz a kategoria lenne. Csak annak mondd el, akinek szived szerint magadtol is elmondanad. Kitudodni csak akkor fog, ha olyannak mondod el, aki visszael a bizalmaddal. Max gyanus lesz, h meleg vagy, de az csak talalgatas. De sajnos a tarsadalmunk nem tul "melegbarat", biztos lesz reszed a sulin kivul is atrocitásban :(
2016. okt. 19. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szexualitás alap dolog, ahogy annak hiánya is.

Nem értek kérdés lényegét.

Miért kéne közölnöd szexualitásod?

Ha kérdezik mond. Ahogy akárki más is elmondja sajátját.

Miért hiszed, ez nagy ügy vagy beszélgetést érdemel?

Én sosem kérdeztem szexualitásom közléséről s emberek 99%a sem.

Nem számít ki fogadja el. Nem elfogadás nem fogja megváltoztatni.

2016. okt. 20. 07:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem erdekel a szexualitasod. Meleg vagy na es... persze ha valaki igy mondja, hogy meleg, nyilvan meglepodok, mert azert azt varnam, hogy hetero, de nem akadnek fenn ezen. Maganugye mindenkinek. Ennyi.
2016. okt. 20. 08:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy igaz. De a tarsadalom nem igy iteli meg megse. Rengetegen utaljak a melegeket, csak azert, mert melegek. Sajnos a tarsadalom korlátolt ebbol a szempontbol. Nem vagyok érintett, de latom azert igy is. Ezert csinal ugyet belole a kérdező.
2016. okt. 20. 08:46
 6/10 anonim válasza:
100%
Szerintem szüleidnek mondd meg, az iskolában csak annak aki normálisnak tűnik, és érdekli, rákérdez, vagy nagyon bejön :)
2016. okt. 20. 08:58
 7/10 petike30 ***** válasza:
100%
szia senki re nem tartozik a szūleidel beszéld meg decad is kola lefossnâm te éled a kis álmodat mint mindenki más ugyan fiuk iskola váltás minek
2016. okt. 20. 12:32
 8/10 petike30 ***** válasza:
100%
en 2 evig hazutam mindenkinek mindent asztán meguntam az leszarom ki mit gondol ennyi a dal szivi ilyen kva egyerū
2016. okt. 20. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát már nem most voltam középiskolás, de ha azt veszem alapul az én időmben milyenek voltak a középiskolás társaim, mindenképpen óva intenélek attól, hogy ezt így felvállald az egész osztály előtt. Nem azt mondom ezzel persze hogy hazudd magad heteronak, de semmiképpen sem ajánlanám, hogy ezzel kezd az új iskolában a pályafutásod. Mutatkozz be normálisan, a magánügyedet tartsd meg magadnak (elvégre nem lesz mindenki rögtön barátod), ismerkedj, barátkozz "derítsd fel a terepet". Aztán ha már úgy érzed tolerálható környezetbe kerültél, esetleg ha szóba kerül mond meg annak akit a barátodnak tartasz. A későbbiek során pedig esetleg ha szóba kerül a téma és rákérdeznek mások is nyugodtan mondhatod hogy téged a másik csapat érdekel.

Nem rosszindulatból mondom mindezt, ne tagadd meg magad, de készülj fel rá, hogy nem feltétlen mindenki egy toleráns személyiség. Sajnos.

Szüleidnek pedig megint csak rajtad áll, hogy mikor mondod el. Én nem ismerem őket, csak te. Ha úgy gondolod nem reagálnának rosszul és a kapcsolatotok is normális, szeretetteljes bármikor elmondhatod nekik. Bár lehet jobb lenne először csak az egyikőjüknek, akivel szorosabb a kapcsolat. (Mármint magamból kiindulva én minden fontosabb dolgot először az anyámmal vitatok meg.)

2016. okt. 20. 13:26
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, azért parázok ennyire mert semmit sem akarnék elrontani... Jobban belegondolva tényleg hülyeség lenne szétkürtölnöm, de hát egy titkot nehéz az embernek magába tartania, mellesleg az emberek mindig csak a történtek után gondolkodnak hogy "Jah ezt talán nem így kellett volna csinálni" Szóval köszi a megértő válaszokat és szerintem igazatok van. :)
2016. okt. 20. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!