Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Baratkent tekint ram vagy hogy?

Baratkent tekint ram vagy hogy?

Figyelt kérdés
Van egy tanár(nő) aki tavaly jott a suliba es egy kis ido elteltevel valahogy nagyon joba lettunk marmint elkezdtunk beszelgetni telon es egyre tobbet ma mar ott tartunk hogy minden nap majdnem egesz nap meg tanit de mar csak egy heten 2 ora van vele. De minden napjarol tudok es o is az enyemrol es meg sokmindenrol az eletebol mar tobbszor is irta hogy barat stb. Es mostansag meg kozelebb kerultunk egymashoz egyre jobban hianyoljuk egymas tarsasagat. Viszont neha vannak fura mondatai vagy simogat meg kivetelezik velem es igy ciki. Egyszer oran baratnommel megcsinaltuk a hajat es rajzolgattam az ujjammal a hatara es mondta hogy hmm de jo erzes ezt csinald es kb meg kellett masziroznom es itt valahogy fura lett. Ti mit gondoltok o most hogy gondolja vagy minek tekint? Es lany vagyok.
2016. okt. 19. 22:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem leszboszi tamadaas
2016. okt. 19. 22:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni hogy folyton dicser hogy csinos vagyok es hogy szep. Es mindig azt mondja azert nem irja hogy szeretlek mert felre ertenem.
2016. okt. 19. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
jól néz ki?
2016. okt. 20. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!