A tanárom aszt híresztelte asz egyik osztálynak hogy meleg vagyok ezért én feljelenthetem?
Figyelt kérdés
az barátom mondta hogy amikor vele volt órájuk akkor én valahogy szóba kerültem és aszt mondta hogy én meleg vagyok ilyenekért a tanárokat fellehet jelenteni? és hol?2016. okt. 10. 18:22
11/18 anonim válasza:
Pff, már válaszoltam az elején. És mivel nem esett le, amit írtam, ezért az értelmi szinttel problémák vannak. Pff.
12/18 A kérdező kommentje:
akkor meg minek írtál még egyszer pff istenem értelmi szinten sztm neked van egy kis problem
2016. okt. 13. 15:31
13/18 anonim válasza:
Ne vedd a lelkedre! Én meg tovább örülök, hogy beszélget velem a géniuszok atyaúristene! :D
Röhej vagy öcsém...
Nade, jelentsd már fel végre!
Apád úgy elveri a feneked az ethernet kábellel, hogy onnantól fingással szórod majd a netet a faluba :D
14/18 A kérdező kommentje:
lehet hogy a te szüleid VERTEK ilyen kis apróságért mert feljelentek valakit úgy hogy te beszarsz de engem nem szóval ne hasonlíts már magadhoz PLS
2016. okt. 14. 15:46
15/18 anonim válasza:
Hát ez a baj, a hiányzó atyai saller. Aztán talán felfognád, hogy tizenéves taknyok nem jelentgetnek fel meglett diplomás tanárokat semmiségekért.
16/18 anonim válasza:
Szerintem a szülők 99%-a lekeverne egyet, ha a gyereke milliós perköltséget csinálna neki, meg rohangálnia kéne miatta a bíróságra.
17/18 A kérdező kommentje:
miért kéne rohangálni egyet szólok anyuméknak és már a tanár ki is van rúgva am csak anyit kérdeztem hogy ezért fel lehet e jelenteni meg is kaptam a választ. Am lehet hogy neked lekevernének akkorát hogy ott megdöglesz mert anyádék olyan csórók hogy még szerintem kenyérre sem jut meg lehet hogy téged vernek de engem nem szóval PLS ne hasonlíts a magadfajtához
2016. okt. 15. 16:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!