Akik kiközösítik, szívatják, piszkálják az osztálytársukat, azok nem gondolnak bele, hogy milyen rossz neki, vagy tudják, csak nem érdekli őket, mert szociopaták/pszichopaták?
Inkább éretlen, tudatlannak hívnám őket, mint szadista pszichopatáknak. Nem tudják mekkora fájdalmat okoznak.
Én is szivatom az egyik osztálytársam, de én élvezem is, és tudom mekkora fájdalmat okozok neki.
"Majdnem minden gyerek pszichopata módjára viselkedik, amíg el nem ér egy megfelelő kort, pontosabban érettséget. Nincsenek tudatában annak, hogy ezzel mekkora fájdalmat okoznak a másiknak."
Ne haragudj, de te valami cigánytelepen nőttél fel? Bár nem, te valami rosszabb helyen, mert közöttük is azért sok normális akad, mert van annyi eszük, hogy nem járatják le szanaszét magukat.
Gyerekként soha nem akartam bántani mást, és soha nem éreztem örömöt más bántásában! Aki gyerekként bántja a másikat, az felnőttként is fogja! Ezt megtanultam! Valamint még észrevettem, hogy a legtöbb szemét ember az pont rocker szokott lenni! Mint valami betegség! Biztos még van, aki ezt érzi és látja. Az összes ilyen kis b*a*szogató tetüt tarkón kéne lőni a pics*@*ba. De sajnos az ilyenek saját f*@*szságukat hajlamosak másokra rávetíteni.
"Majdnem minden gyerek pszichopata módjára viselkedik, amíg el nem ér egy megfelelő kort, pontosabban érettséget."
És mivel magyarázod, hogy sok felnőtt most is ugyanolyan szemét, mint gyerekkorában? Azok is akkor mind pszichopaták?
Illetve ezzel belátod, hogy a rendes, jószívű gyerekek azok, akik értelmesebbek, és koruknál érettebb viselkedést tanúsítanak?
"Én is szivatom az egyik osztálytársam, de én élvezem is, és tudom mekkora fájdalmat okozok neki."
És miért teszed?
1.Azért csinálja, hogy úgymond "reflektorfénybe kerüljön", hogy ő szórakoztassa társait ezáltal ideiglenesen "menő" legyen.
2. Azért, mert neki is van rejtegetnivalója amit így rejt el.
Az általánosítás meg ebben a témában - is - értelmetlen, semmi köze nincs fajhoz/szubkultúrához ennek.
Az embereknek tetszik, ha a társaságukban valakit szívatnak és az nem ő. A többséget ez megmosolyogtatja. Ilyenkor érzik hogy velük minden rendben van, többek annál az egy szerencsétlennél. Olyanok is vannak akik asszisztálnak a piszkálónak, nehogy még a végén őket piszkálják. Ők röhögnek a leghangosabban. Vannak olyanok akiket ez szórakoztat, de ahhoz gyávák hogy ők mondogassák oda ezért egy dominánsabb társukat feltüzelnek, majd a háttérből vigyorognak, hogy milyen ügyesen robbantották ki a háborút. A piszkáló pedig így kap megerősítést folyton folyvást. ÉS mivel egyszer-kétszer sikerült így megnevettetnie a többieket ettől neki sikerélménye lesz.
Itt csak vesztesek lehetnek. Vesztes az aki igazságtalannak tartja, de inkább félrenéz mintsem közbeavatkozzon, ezáltal csalódik magában, romlik az önbecsülése. Az is vesztes aki asszisztál a kötekedőnek azáltal hogy nevet rajta, mert ha ráérez az ízére belőle is kötekedő lesz. A kötekedő is vesztes, mert érzéketlenné válik, azt tanulja meg, hogyha rosszindulatú másokkal szemben akkor elismerést kap, egy hamis képet arról hogyan válhat a többiek szemébe szerethetővé. De a legjobban az sérül akit szívatnak, hatalmas károkat tud okozni a fejében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!