Mit lehet csinálni, ha a gyerek büdös?
Nem is tudom, hogy hová írjam igencsak kényes kérdésemet.
Az egyik gyerek aki az osztályomba jár, borzasztóan büdös, valami rettenet. A tegnapi napon többször már ajtót is kinyitottam, mert a gyerekek is panaszkodtak a büdös miatt. Persze ez nem első eset. Már a múlt héten is ez volt. De tegnap a gyerekek szüneten kicsúfolták. Már ők sem bírták a széklet szagot, amit áraszt. Az angoltanár öklendezett az órán.
Ma feldulltan megérkezett az apuka, akit még sosem láttam. Megkaptam, hogy a pénz nem büdös? Illetve a gyerekeknek is nekiállt, hogy ők a büdös majmok. Ki is küldtem a folyosóra, mert megijesztette őket. Ott próbáltam beszélni vele, de egy ilyennel nem lehet. Undorítóak.
Kisebbségről van szó.
Mi a fenét lehet csinálni? Kötelesek vagyunk szagolni?
Jelentse mindenki együttesen és személyileg is ha akarja hivatalos személynek.
Tanárnak is és neked is kellene igazgatnak.
Teremtsen rendet..
Nincs kötelezettség. Mármint sehol se. Ez nagy tévhit.
Te meg tanárként írni nem tudsz... az sem jobb...
Egyébként az illetékes védőnőnek/iskola orvosnak szóljál, az ő dolga ezzel foglalkozni, mivel vélhetően higiéniai problémáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!