Milyen jogon viselkedik így?
Sziasztok..nemrég jött egy új lány a suliba és folyton beszólogat,azt képzeli hogy ő az atyaúristen:D régebben azt hittem hogy csak nekem (mert goth vagyok, esetleg ez szúrhatja a szemét) de az egész osztályomat cseszteti pl hogy csak úgy odakiabál hogy "a ku**a szátokat,takarodjatok arrébb,viselkedjetek már" és még én vagyok a "nagypofájú kis takony" ha mondom hogy legyen szíves befogni a pofáját...idáig nem foglalkoztam vele de már annyira zavar...1- 2 évvel idősebb csak és olyan szinten lenéz minket hogy az hihetetlen..bocsi ha hosszúra sikeredett csak ideges vagyok
15/L
9#
Amikor kirakta a kérdést, akkor még kint volt a neve. Ugyanaz a keresztnév, mint tegnap, csak akkor 2 db "q" volt a végén, most egy számsor. Kicsit érdekes egybeesés.
Érdekes módon ugyanez a történet volt leírva, csak ott a "másik" csaj volt felháborodva, hogy hogy mer visszaszólni neki a goth csaj. Ami még érdekesebb, hogy tegnap a "másik" lány szintén nagypofájú takony jelzőkkel illette a goth csajt.
Ugyanaz a stílus, ugyanaz a szóhasználat, ugyanazok a helyesírási hibák. Kicsit sok az egybeesés ahhoz, hogy véletlen legyen.
De biztos nem adtak elég házit, hogy unatkozik ezért trollkérdéseket írogat ki.
1. Nem mintha te nem lennél fent több néven. "Parazst fehér lovon, paraszt fekete lovon, pa'raszt fehér lovon, hadd ne folytassam..."
Simán lehet, hogy a nagyszájú lány is fent van az oldalon, és ő is feltett egy kérdést a saját szemszögéből. De kérlek linkeld már be a másik kérdést, amit szerinted ugyanez a kérdező rakott fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!