Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ebben a helyzetb...

Mit csináljak ebben a helyzetben? (Többi lent)

Figyelt kérdés

A helyzet az hogy van egy tanárom a suliba (általános) aki az osztályfőnököm is. Tavaly nagyon kedveltem de a nyári szünetben szerencsére ez elmúlt, legalábbis ezt hittem, de nem,nem múlt el. Most nem érzem h annyira szeretném de még mindig zavar hogy valyon mit gondolhat rólam vagy mivan ha észrevette rajtam meg zavar ha ránézek akkor álltalában ő is mindig rám néz. És matekot is tanít,roszz vagyok belőle és mikor odajön segiteni akkor is zavarba jövök meg minden. Tavaly dolgozatnál szinte fel sem mertem nézni. De rájöttem hogy ez nem csak most van igy,még régebben is ilyen volt a helyzet csak akkor nem fogtam fel meg nem zavart. De nem bírom ki hogy ne nézzek rá. Viszont nem hiszem h szerelmes lennék mert nem ilyen érzés olyan furcsa. Gondoltam hogy lehet apakomplexus és ő tudja is hogy itthon kicsit rossz a helyzet és emiatt is zavar hogy mit gondolhat.Szerintetek mit tegyek vagy mi ez?

(Bocsi a hibákért és az ékezetért telefonrol irtam). Előre is köszi a segítséget.

2016. szept. 10. 00:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem is ismered belülről. Felejtsd el. Úgysem jön össze. Bocs a negatív válaszért de van amit el kell fogadni.
2016. szept. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!